Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři znovu přichystali utkání s doprovodným programem i pro fanoušky z Německa

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v předchozích čtyřech sezónách i letos zůstanou Bílí Tygři věrni nové tradici a připravili si na vybraném utkání základní části extraligy rozšířený doprovodný program věnovaný stále početnější skupině fanoušků z nedalekého Německa.

„Bezesporu vnímáme neustále rostoucí zájem o Bílé Tygry a český hokej obecně mezi hokejovými fanoušky na druhé straně česko-německé hranice. Víme, že na naše domácí zápasy vždy zavítá několik stovek příznivců z Německa, a stále roste také počet německých majitelů permanentek a klubových karet. Dvojjazyčný doprovodný program vnímáme jako jeden ze základních stavebních kamenů, jak ještě více našim zahraničním fandům přiblížit české hokejové prostředí,“ osvětluje pozadí klubové motivace marketingový manažer Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Speciální česko-německý doprovodný program připadne na utkání s Vervou Litvínov, které se uskuteční v pátek 15. listopadu od 18:00 a Bílí Tygři jej opět pořádají ve spolupráci s městem Žitava.

Ještě před zahájením samotného utkání dojde k symbolickému setkání vrcholných představitelů měst Liberec a Žitava v prostorách VIP patra Home Credit Areny. Obě strany se pak zúčastní také slavnostního ceremoniálu před samotným zahájením zápasu.

Duel bude opět moderován dvojjazyčně a v přeshraničním duchu se pak ponesou i přestávkové soutěže na ledové ploše či na sociálních sítích klubu. Ve fanshopu navíc pro tento zápas přibude speciální edice šál právě pro fanoušky z Německa.

Nenechte si tento zápas se speciálním programem ujít! Na utkání již v tuto chvíli zbývá posledních několik set vstupenek!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit