Bílí Tygři Liberec

Bonus pro tygří permanentkáře: Od 1. do 14. února sleva 20 % v kamenné prodejně fanshopu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři se v probíhající sezoně mohou pochlubit vynikající návštěvností. Vždyť na domácí zápasy průměrně dorazí více než 6700 fanoušků! Jako odměnu za věrnost jsme si proto pro naše příznivce připravili řadu zajímavých bonusů. Prvním z nich je sleva 20 %, která bude platit v tygřím fanshopu od 1. do 14. února!

V prvních dvou únorových týdnech tak budou moci fanoušci ve fanshopu nakoupit veškeré nezlevněné zboží s logem Bílých Tygrů za cenu o pětinu nižší. Před blížícími se nejdůležitějšími zápasy základní části se tak stále máte šanci obléknout do nejaktuálnější tygří kolekce za tu nejvýhodnější možnou cenu!

Jak využít slevu?

Je to zcela jednoduché. Slevu je možné uplatnit pouze v kamenné prodejně tygřího fanshopu, stačí se prokázat svou permanentní vstupenkou a následně vám bude obratem odečtena sleva 20 % z nákupu. Pozor, sleva se nevztahuje na již zlevněné výprodejové položky či sortiment hokejového vybavení značky Střída Sport.

Slevu ve výši 20 % můžete ve fanshopu využít od 1. do 14. února. Mimo tuto speciální akci mohou permanentkáři až do konce základní části čerpat 10% slevu ve fanshopu. V průběhu play-off již tato sleva na permanentku nebude v platnosti, čerpat ji budou moci pouze majitelé klubových karet, jejichž permanentní vstupenka je platná po dobu celé sezony.

Otevírací doba kamenného fanshopu

Kamennou prodejnu tygřího fanshopu můžete navštívit každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou od 12 do 13 hodin. Fanshop je otevřen také v průběhu utkání či konání dalších akcí v Home Credit Areně.

Nakupovat můžete také prostřednictvím e-shopu, na ten se však únorová 20% sleva pro permanentkáře nevztahuje.

Fanshop TOP

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit