Bílí Tygři Liberec

Branko Radivojevič: Chomutov je velmi nepříjemný, nesmíme spoléhat na jeho únavu

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Branko Radivojevič si v prvním semifinálovém utkání připsal dvě asistence a přispěl tak k výhře 4:1 nad Chomutovem. „Týden jsme nehráli a nevěděli jsme, co od toho čekat. Po první brance jsme se ale uklidnili," svěřil se hráč utkání.

Jak bys zhodnotil vstup do semifinále?
Samozřejmě jsme rádi, že jsme vyhráli. Byl to těžký zápas. Týden jsme nehráli a nevěděli jsme, co od toho očekávat. Dali jsme ale první branku, která nás trochu uklidnila. Měli dost šancí, abychom utkání rozhodli. Myslím, že divákům se to střetnutí mohlo líbit a jsme rádi za vítězství. Do půlnoci se budeme radovat a zítra už je nový den.

Bylo vidět, že jste dominovali, obzvláště v prvních dvou třetinách?
Já bych neřekl, že by to byla nějaká dominance. Myslím, že jsme v určitých momentech byli dost silní na puku, ale v některých momentech zase tlačil Chomutov nás. Musíme se toho vyvarovat a být stoprocentní v našem obranném pásmu.

Je pro vás pozitivní, že jste ubránili dvě oslabení?
Celý rok měli výborné přesilovky. Víme, že s Chomutovem musíme hrát disciplinovaně. Dneska se nám to celkem dařilo a musíme v tom pokračovat dále.

Bylo na Chomutově znát, že má odehraných více zápasů?
To je těžké říct, musíte se zeptat jich. Jak jsem říkal, byly fáze, kdy jsme je tlačili a byly okamžiky, kdy přehrávali oni nás. Myslím, že ta přestávka byla pro obě mužstva dostatečně dlouhá. Nemůžeme se spoléhat na jejich únavu, Chomutov je velmi nepříjemný tým a my musíme být stále ve střehu.

Jak byl podle tebe důležitý třetí gól, kterým jste opět získali dvoubrankový náskok?
Pro nás to byl velmi důležitý moment. Po jejich kontaktní gólu by byli nepříjemní, ale my jsme jim zase odskočili. Jsem rád, že to Sváča krásně trefil a potvrdil naše vítězství.

Skoro to až vypadá, že když hrajete svoji hru, jste takřka neporazitelní.
To není pravda. Každý tým se dá porazit. Když hrajeme svůj hokej, tak jsme podle mě nepříjemní. Dnes jsme po většinu času hráli svůj systém, musíme v tom pokračovat i zítra.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit