Bílí Tygři Liberec

CHL je v plném proudu. Vybavte se na domácí zápasy!

Date of publication Author Klub

Liberec - První domácí zápas v Champions Hockey League čeká náš tým už příští čtvrtek. Vstupte spolu s Bílými Tygry do prestižní celoevropské soutěže stylově. Ve fanshopu naleznete novou kolekci Champions Hockey League 2019 včetně dresů pro tuto soutěž!

Před startem nového ročníku CHL si pro své fanoušky Bílí Tygři připravili speciální merch. Zajistit si tak můžete například šálu či hrnek s logy všech účastníků skupiny C, tedy kromě Tygrů také Belfastu, Luley či Augsburgu, nebo stylové triko a snapback, případně šňůrku na krk s logem Champions Hockey League.

Se startem soutěže pak k těmto produktům pak přibyla také replika dresu, v němž náš tým nastoupí k bojům s nejúspěšnějšími evropskými celky, a to v bílém i tmavě modrém provedení. Specialitu pak máme také pro fotbalisty - k dostání bude rovněž fotbalový dres, který přesně kopíruje design hokejového trikotu CHL.

Podívejte se na náš e-shop, kde si určitě vyberete. Sezona pomalu startuje, tak se na ni pořádně nachystejte! Majitelé permanentních a klubových karet mohou navíc v kamenném fanshopu i na e-shopu využít 10% slevu. A to už se vyplatí!

Champoions Hockey League začne doma již co nevidět. Nenechte si její start ujít a vybavte se na něj jako správný Bílý Tygr!

Přejít do e-shopu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit