Bílí Tygři Liberec

České koledy? V podání Tylera Redenbacha a Taylora Dohertyho (téměř) žádný problém!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - K Vánocům neodmyslitelně patří oblíbené koledy. Například takové Rolničky hrají v tomto období téměř po celém světě. Jak to však dopadne, když se do české verze Rolniček pustí kanadské duo?

Tyler Redenbach a Taylor Doherty stáli před velmi náročným úkolem. Vždyť český text Rolniček viděli na papíru poprvé. Redenbach měl situaci trochu zjednodušenou tím, že v Česku působí už čtvrtou sezonu a čeština pro něj už po té době není natolik cizým jazykem. Zato Taylor Doherty do naší mateřštiny teprve proniká.

Některá slova se ukazovala být pořádným oříškem. Například fráze "Zvoňte zlehýnka" byla pro duo Tyler a Taylor téměř nevyslovitelná. Když už se zdálo, že mají oba kanadští hokejisté to nejhorší za sebou, přišel závěrečný úkol - popřát fanouškům krásné Vánoce. A to včetně cizinci velmi obávaného písmene "Ř", které se objevuje v názvu klubu.

Jak si Redenbach s Dohertym poradili? Podívejte se sami! Napovíme vám, že si u toho užili spoustu legrace a že společnými silami vytvořili skutečně stylové vánoční přání! Co na jejich výkon říkáte?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit