Bílí Tygři Liberec

Charitativní aukce dresů z utkání s Kometou končí v sobotu v 16 hodin!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Liberec - V neděli 3. března nastoupili Bílí Tygři v první třetině zápasu s Kometou Brno ve speciálních růžovobílých charitativních dresech. Staňte se majitelem jednoho z těchto unikátních dresů, v nichž zároveň v pátek 8. března převzali Prezidentský pohár, a podpořte rodinů Ješutových, na jejichž konto celá vybraná částka poputuje! Aukce těchto trikotů končí už v sobotu v 16 hodin!

Bílí Tygři spolu s Nadací SYNER pomáhají. Rozhodli se proto podpořit rodinů Ješutových z Kořenova, která bojuje s těžkými ranami osudu.

Michaela a Jan mají tři děti (8, 6 a 3 roky), žijí v Kořenově a do roku 2017 vedli normální rodinný život. Michaela byla v té době na mateřské, stupňující se bolesti zad a nohy ji dovedly k lékaři, který jí diagnostikoval zhoubný nádor blízko páteře. Během dlouhého léčení přišla další rána, když byla Janovi diagnostikována roztroušená skleróza a byl mu určen částečný invalidní důchod.

Rodina se semkla, z dětí se stali bojovníci, ale na spoustu věcí rodičům nezbývají síly. Chtějí dětem zajistit důstojné a funkční bydlení, před onemocněním se dali do oprav starého domku v Kořenově. Současná situace jim v tom nedovolí pokračovat nejen fyzicky, ale ani finančně.

Pomozme spolu rodině Ješutových! Celá částka, kterou vynese aukce speciální růžovobílé sady dresů, poputuje na jejich konto. Více o příběhu rodiny naleznete ZDE.

Celkem v dražbě najdete 26 dresů, tedy kompletní sadu, která byla pro tuto příležitost připravena. Velkým lákadlem budou jistě dresy opor, jako jsou kapitán Petr Jelínek, nejproduktivnější Tygr Marek Kvapil nebo zkušený bek Ladislav Šmíd.

Elektronická aukce dresů skončí v sobotu 9. 3. 2018 v 16:00. Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz.

aukce nový web

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 200 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na 16:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit