Bílí Tygři Liberec

Chceme se dostat do čtyřky a hlavně se tam udržet, hlásí Ronald Knot

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Tygři měli utkání proti Karlovým Varům rozehrané skvěle, Západočeši však utkání zdramatizovali a ve třetí třetině to bylo pořádně napínavé. Domácí ale nakonec zásluhou Ronalda Knota zvítězili a připsali si cenné tři body. Co po utkání říkal autor vítězné branky?

Jak se za vyrovnaným zápasem ohlížíš?
Měli jsme dobrý vstup do utkání, celkem rychle jsme dali dva góly. Pak jsme ale paradoxně přestali hrát a soupeř snížil pro nás trochu nešťastnou brankou v poslední vteřině druhé třetiny. Nakonec jsme vyhráli, za což jsme moc rádi, i přesto, že jsme to mohli odehrát mnohem klidněji.

Ty jsi vstřelil vítězný gól, jak jsi tu situaci z tvého pohledu viděl?
Podařilo se mi udělat dobrý manévr na modré čáře a hlavně před brankou byla skvělá clona, kvůli které gólman nic neviděl. Rozhodně to ale nebyla žádná výjimečná akce, takových střel je během zápasu spoustu. Mým hlavním úkolem je netrefit prvního hráče a pak už jen zbývá doufat, že to tam spadne nebo to někdo tečuje. V tomhle případě jsem měl štěstí.

Karlovy Vary v této sezóně předvedly už několik obratů, jeden i na začátku prosince proti vám. Dnes k tomu opět nebylo daleko, vzpomněli jste si během zápasu na zmíněný duel?
Před utkáním jsme to v hlavách možná trochu měli, při průběhu hry ale určitě ne. My jsme si to zkomplikovali sami, je škoda, že jsme je nechali takhle vrátit se do zápasu. Naštěstí jsme to nakonec zvládli.

V posledních dvou utkáních jste porazili své tabulkové sousedy. Jak moc vám takové výhry psychicky pomůžou?
Hlavně máme radost, že sbíráme body, to, že je to s tabulkovými soupeři, je jen takový bonus. Chceme se dostat do první čtyřky a také se tam udržet, takže si obou výher vážíme a budeme se na ně snažit navázat.

Příště vás čeká Zlín, kde jste nedávno prohráli po samostatných nájezdech. Beranům tak budete mít co oplácet...
Samozřejmě tam jedeme vyhrát, bez ohledu na minulý výsledek. Každý bod je teď pro nás důležitý, tabulka je velmi vyrovnaná. Rozhodně uděláme vše pro to, abychom si ty body domů odvezli!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Tygři v repre: Hrenák vychytal čisté konto, Faško-Rudáš vstřelil tři góly

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit