Bílí Tygři Liberec

Chcete doma malého Tygra? Přijďte v sobotu od 11 do Home Credit Areny na náborové bruslení s tygří základnou!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Přijďte si s dětmi v sobotu vyzkoušet hokejový trénink přímo na ledě Home Credit Areny! Pod vedením trenérů TJ Bílí Tygři Liberec si děti ročníků 2011, 2012 a 2013 budou moci vyzkoušet, jaké to je být Bílým Tygrem.

Ani s blížícím se létem Tygři nezahálejí. Nejen A-tým, ale také jednotlivé mládežnické kategorie si v prvním červnovém týdnu užívají netradiční týden na ledě. A nyní si to samé mohou vyzkoušet i vaši potenciální malí Bílí Tygři! Mládežnická základna v sobotu od 11 hodin pořádá speciální náborový trénink těch nejmenších, kterého se budou moci zúčastnit také vaše děti.

Akce je určena dětem ročníku narození 2011, 2012, 2013 a mladším. Sraz je naplánován v 10:30 na VIP parkovišti pod Home Credit Arénou. Tréninková jednotka potrvá do 12 hodin a účastnit se jí budou trenéři Tělovýchovné jednoty Bílých Tygrů Liberec. Dorazte a vyzkoušejte si na vlastní kůži, jaké to je mít doma malého Tygra!

Co si vzít s sebou? Především zájem o hokej. Pokud je to možné, přibalte vašim dětem také brusle, lyžařské (či hokejové) rukavice a helmu, přičemž postačí i ta cyklistická.

Přijďte si se svými ratolestmi užít zábavný trénink pro ty nejmenší! Kdo ví, třeba se právě z vašeho dítěte stane nový Bílý Tygr!

Pokud stále váháte, podívejte se, jak náborové bruslení vypadalo v předchozích letech.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit