Bílí Tygři Liberec

Čtvrťáci se představili ve Varnsdorfu a v Jablonci

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Úterý a čtvrtek nejsou pro tygří čtvrťáky zrovna obvyklým hracím dnem. Přesto v tyto dny malí Tygři vyjeli na led k mistrovským utkáním. První polovina smečky z 4. třídy zamířila do Varnsdorfu, druhá do Jablonce.

S netradičními hracími dny se čtvrťáci popasovali bez větších potíží. Hned v úterý ve Varnsdorfu se Tygřatům dařilo. Na ledě předvedla povedený výkon a zaslouženě si tak přivezla pod Ještěd jednoznačné vítězství.

Druhá skupina sehrála ve čtvrtek v Jablonci nesmírně dramatické utkání, kde o vítězi rozhodoval až samotný závěr. Přestože si malí Tygři vytvořili herní převahu, nedokázali ji využít a nakonec se o jediný gól radoval soupeř.

Trenér Libor Daněk o utkáních:

"Ve Varnsdorfu jsme odehráli velmi dobré utkání, v němž jsme měli herně navrch. Kluci se dokázali poprat s netradiční dobou zápasu, na niž nejsou příliš zvyklí, a večerní souboj bez potíží zvládli.

Duel s Jabloncem pak byl pro naše Tygry velkou školou. Měli jsme sice herně navrch, ale neproměnili jsme spoustu gólových příležitostí. Naopak Jablonec předvedl větší hlad a bojovnost, což nakonec nejspíš rozhodlo. Věřím, že to pro kluky bude do života velká zkušenost, protože i takový sport občas bývá. Soupeřům bych rád pogratuloval, celý zápas odehrál ve velkém nasazení a s bojovností. "

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit