Bílí Tygři Liberec

Čtvrtfinále ENYAQ Hockey League je tu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Esportová ENYAQ Hockey League dospěla do čtvrtfinále. Už ve středu od 16 hodin nastoupí Tygři proti výběru Českých Budějovic. Podaří se jim proklouznout mezi elitní čtyřku?

Základní část vyšla našemu týmu skvěle. Až do posledních kol se Tygři přetahovali o nejvyšší příčku, až nakonec skončili těsně pod absolutním vrcholem. S bilancí jedenáct výher a dvě porážky tak jdou do play-off z velmi slibné druhé pozice. Lépe si vedlo pouze pardubické Dynamo.

Ve čtvrtfinále tedy naši gameři Dzouvi, DannyZedlo a DoubleMaca narazí na sedmý tým po základní části, kterým jsou České Budějovice. A zkušenost ze vzájemného střetnutí napovídá, že by jim tento oponent mohl sedět - vždyť souboj v rámci základní části skončil jednoznačně 5:0 na zápasy pro Bílé Tygry.

Nevyzpytatelný soupeř

Zdání ale může snadno klamat. Přestože totiž měření sil Tygrů s Motorem skončilo na zápasy jasně, samotná utkání už zdaleka tak jednoznačné nebyly. Dva z pěti duelů skončily o jediný gól, další dva pak rozdílem pouhých dvou branek. Rozhodně tedy není možné čekat snadnou podívanou.

České Budějovice si navíc během základní části připsaly několik velmi cenných skalpů. Ve 12. kole porazily Mladou Boleslav, o týden později si pak vyšláply i na třinecké Oceláře - oba tyto celky přitom skončily v top 5. Mrzet je tak mohou ztráty s některými slabšími soupeři, jako Mountfield HK nebo Sparta, které skončily za hranou play-off.

Herní systém zůstává i ve vyřazovacích bojích stejný. Nejprve na sebe narazí týmové jedničky následované vzájemnou bitvou dvojek a trojek. Pokud nebude po těchto zápasech rozhodnuto, pokračuje se do čtyřher. Jakmile jeden z celků získá tři vítězné zápasy, postupuje.

Jak si Bílí Tygři ve čtvrtfinále povedou? Sledujte jejich klání od 16 hodin na oficiálních kanálech ENYAQ Hockey League!

ENYAQ Hockey League čtvrtfinále

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit