Bílí Tygři Liberec

DTS: Sedmáci byli kousíček od prvenství! Nájezdové drama nakonec zvládli slávisté

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Pod Ještědem se za účasti Bílých Tygrů, Komety a pražských výběrů Slavie a Hvězdy uskutečnilo finále dlouhodobé turnajové soutěže. Naši sedmáci se dostali až do finále, které bylo nejvyrovnanější, jak jen to šlo. V nájezdech nakonec byli úspěšnější sešívaní, náš celek tedy bere trošku hořké, ale přesto krásné druhé místo!

semifinále: Liberec - Hvězda 6:2

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Klukům patří za výkon pochvala, dobře ale hrála také Hvězda, která pro nás byla kvalitním soupeřem. Myslím, že jsme byli lepší a po zásluze jsme zvítězili. Vynikali jsme pohybem a všechny lajny dokázaly soupeře zatlačit a prosadit se. Z naší aktivity koneckonců padlo hodně branek. Šimon Bělohorský, který je o rok mladší, nastřílel dokonce hattrick."

finále: Liberec - Slavia 4:5 po náj.

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Slavia je nesmírně silný tým, jejich kluci jsou urostlí, ale zároveň technicky zdatní a dobře bruslí. Byl to jeden z nejlepších zápasů, který jsme v sezóně měli možnost odehrát. Bylo to strašně těsné, bohužel se nám utkání nepovedlo dovést do úspěšného konce, přestože jsme to moc chtěli. Musím hráče pochválit za parádní výkon. Objevovaly se tam už velice hezké záležitosti, ať už individuální, tak týmové. Moc pěkný hokej!"

Trenér Ctibor Jech ml. o výkonech Raichla, Kachlíře a Duba:

"Nastoupili za nás Vašek Raichl z Bíliny a Lukáš Kachlíř, jenž je dokonce teprve ročník 2009, takže o dva roky mladší! Oba byli hodně vidět a pro mužstvo měli velký přínos. Finálový zápas odchytal Ondra Dub z Frýdlantu. Na nějaké zápasy ho bereme, i v létě s námi trénoval. Rozhodně bych ho chtěl pochválit, byl to pro něj strašně výrazný kvalitativní skok. Normálně chytá krajskou žákovskou ligu a najednou čelil Slavii. Zachytal opravdu velice dobře, za což jsme byli moc rádi. Za celou DTS soutěž tým chválím. Proti silným soupeřům jsme předváděli výborný hokej a moc se mi to líbilo. Jen škoda, že jsme proti Slavii dostali smolný gól za stavu 4:3."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit