Bílí Tygři Liberec

DTS: Sedmáci i osmáci sehráli výborné zápasy

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Sedmá a osmá třída si v týdnu zpestřily program utkáními Dlouhodobé turnajové soutěže (DTS). Sedmička se střetla s Mladou Boleslaví a Slavií, osmička měla na programu duely s Bruslaři a Hvězdou Praha. Obě kategorie odehrály velice kvalitní zápasy.

S každým soupeřem se v rámci DTS hrají dva duely, přičemž každý trvá dvacet minut. Výsledky jednotlivých minizápasů se započítávají zvlášť.

7. třída: Liberec - Boleslav 5:0, 3:0

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Z naší strany to byl perfektní výkon, měli jsme super pohyb a byli jsme silní na kotouči. Navíc jsme se prosazovali po pěkných akcích. V brance byl hodně jistý Ondra Maxin."

7. třída: Liberec - Hvězda Praha 2:4, 6:3

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Nezachytili jsme začátek prvního utkání. Soupeř byl fyzicky silovější než Boleslav, my jsme Hvězdu navíc pod dojmem předchozích výher asi trošku podcenili. Prohrávali jsme i ve druhém zápase, ale kluci se zmátořili a výborně zabojovali, po krásných akcích jsme druhou dvacku zaslouženě vyhráli. Skvělý týmový výkon s kvalitní produktivitou!"

8. třída: Liberec - Boleslav 0:3, 0:0

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Neprosadili jsme se, protože jsme se trápili v zakončení. Ztroskotali jsme na brankáři a trefili jsme snad pět tyček. Z obou stran to ale byl kvalitní zápas. Herně jsme podle mě měli lehce navrch, ale rozhodla efektivita. První zápas rozhodla naše přesilovka, ve které jsme dvakrát inkasovali."

8. třída: Liberec - Slavia 4:0, 4:0

Trenér Ctibor Jech ml. hodnotí zápas: "Protrhli jsme střeleckou smůlu a vstřelili pěkné branky. Byli jsme dominantní, hráli jsme ve vysokém tempu a oba zápasy jsme zaslouženě vyhráli."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit