Bílí Tygři Liberec

Další souboj tabulkových sousedů! Do Liberce přijede Kometa

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Ve středu se Bílí Tygři na domácím ledě utkají s dalším přímým konkurentem v souboji o poskočení na vyšší příčky tabulky. Utkání 28. kola Tipsport extraligy s brněnskou Kometou začíná v 18:00 a sledovat ho můžete na O2 TV Sport.

Bílí Tygři Liberec versus HC Kometa Brno

Společné starosti

Sezóna Bílých Tygrů i Komety se zatím nese podle podobného scénáře. Oba celky se v tabulce pohybují níže, než si před startem ročníku představovaly a snaží se vyrovnaným středem tabulky posunout vzhůru. Třinácté Brno a šestou Spartu přitom dělí jen čtyři body!

Liberečtí střídají výhry s porážkami. Naposledy v neděli nestačili na Spartu, které – také v souboji tabulkových sousedů – podlehli 1:4. Jediný gól šelem vstřelil při vlastním oslabení Jan Ordoš. Náš tým navíc trápí početná marodka zejména v obranných řadách. V posledním kole se nedařilo ani Kometě, která na domácím ledě padla 1:3 se silným Hradcem Králové. Jihomoravané tedy aktuálně mají na kontě dvě prohry za sebou.

Útočník Jaroslav Vlach o vyrovnané tabulce

„Musíme jít do každého zápasu s tím, že ho chceme vyhrát. Nekoukat na to, jak hrají ostatní týmy, abychom stoupali výš a výš.“


Šance pro mladé

Ve spojení s obsáhlou marodkou se v liberecké sestavě otevírá velká šance pro mladé hráče. V minulém kole proti Spartě byli jen tři ze sedmi obránců Bílých Tygrů starší 22 let, v útoku pak začínají větší minutáž dostávat třeba Vojtěch Jiruš (19 let) nebo Adam Klapka (21). Předvedou se v zápase s Kometou právě mladíci?

Vinou epidemických opatření bude moci zápas přímo v Home Credit Areně znovu sledovat jen tisícovka diváků z řad domácích permanentkářů. Pokud vlastníte permici a víte, že se na zápas nedostavíte, můžete dle pokynů zde uvolnit své místo!

Poslední vzájemný zápas

Brno - Liberec 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 14. P. Mueller (Krištof), 24. Krištof (Kollár, P. Mueller), 60. Mallet (Krištof) – 6. Klepiš (A. Najman).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit