Bílí Tygři Liberec

Do Liberce míří Piráti Chomutov. Připíší si Tygři čtvrtou výhru v řadě?

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - V rámci 42. kola pod Ještěd zavítá Chomutov. Bude to souboj prvního s předposledním týmem, a papírově je favorit tedy jasný, potvrdí to Tygři? To se dozvíme už v neděli, utkání začíná v 16:00. Pro děti je k zápasu připraven i bohatý doprovodný program, nenechte si to ujít!

Neprůstřelný Will

Tygři aktuálně hrají ve velké pohodě, z posledních šesti zápasů si totiž připsali sedmnáct bodů! Skvěle jim funguje hlavně defenzíva, vždyť Roman Will neinkasoval už přes 140 minut! Zaslouženě se tak svěřenci trenéra Filipa Pešána nacházejí na prvním místě extraligové tabulky se čtyřbodovým náskokem na druhý Třinec.

V posledním kole Severočeši zavítali na východ Čech, konkrétně do Pardubic. Souboj prvního s posledním paradoxně rozhodl jeden gól, který vsítil Jakub Valský už ve dvanácté minutě. Bílé Tygry v tomto zápase opět podržel Roman Will, který si připsal 25 úspěšných zásahů. Podaří se libereckému hrdinovu zastavit i chomutovské střelce?

Roman Will o své neprůstřelnosti

"Za ty nuly jsem samozřejmě rád, ale je to obraz celého týmu. Kdo se na ten hokej dívá, tak vidí, že máme v týmu kluky, kteří zblokují nespočet střel a nasazují své zdraví na to, aby střela neprošla. Tím mi to hodně zlehčují. Hráli jsme poslední dva zápasy dobře v obraně a není to jen moje zásluha."


Piráti se potápí

To Chomutovským se na rozdíl od Tygrů moc nedaří. Z posledních osmi zápasů totiž vyhráli jenom jednou a v tabulce jsou předposlední s osmibodovou ztrátou na dvanácté Karlovy Vary. V posledním kole přivítali Hradec Králové, kterému po vyrovnaném průběhu podlehli 1:3.

Nejproduktivnějším chomutovským hráčem je Vladimír Růžička, jenž má na svém kontě 13 gólů a 16 asistencí. V závěsu za ním jsou exliberečtí Radek Duda a Jan Stránský, první jmenovaný si zatím připsal 21 kanadských bodů, druhý jmenovaný jich má 15. Mezi obránci se nejlépe daří Ronaldu Knotovi, který patří mezi nejvytěžovanější hráče extraligy, a Bohumilu Jankovi, jemuž se velmi dobře daří v rámci statistiky Radegast Index, kde patří mezi elitu celé soutěže.

Dětský zápas

Utkání s Chomutovem bude věnováno dětem. Všem přítomným se v přestávce ukáží tygří prvňáci, celý zápas společně s tradičním moderátorem odmoderuje i desetiletá Mia. Vaše ratolesti se mohou těšit i na kouzelníka Čárykluka a mnoho dalšího. Zápas začíná v 16:00.

Bílí Tygři Liberec vs Piráti Chomutov

Počet zápasů: 23
Bilance: 11-3-0-5-4
Skóre: 64:46

Poslední domácí zápas s Piráty sehráli Tygři 2. listopadu. Po vyrovnaném průběhu si domácí připsali tři body za těsnou výhru 2:1. Utkání si můžete připomenout v následujícím sestřihu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit