Bílí Tygři Liberec

Dohrávku 13. kola sehrají Tygři na horkém brněnském ledě!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Liberečtí hokejisté sice poslední utkání se Spartou prohráli v nájezdech, za svůj výkon se ovšem nemuseli vůbec stydět. O další důležité body zabojují svěřenci Patrika Augusty na domácím území brněnské Komety, kterou vyzvou v úterý od 18:00!

Bílí Tygři Liberec versus HC Kometa Brno

Hledání

Brňanům se vstup do letošního ročníku povedl, když byli během prvních šesti kol úspěšní hned ve čtyřech případech. Od té doby se však Kometa snaží tuto formu znovu najít, neboť v následujících pěti zápasech vyhrála pouze jednou. Do utkání s Tygry tak půjde v zádech se dvěma porážkami – s Vítkovicemi a Hradcem Králové.

Liberečtí hokejisté naopak již svou nepříjemnou sérii porážek přerušili. Minulé úterý totiž na domácím ledě porazili České Budějovice a po šestizápasové odmlce se mohli radovat z vítězství. Následně sice prohráli v nájezdech se Spartou, nicméně proti Pražanům podali velmi dobrý výkon, od kterého se mohou odrazit do dalších bojů.

Petr Kváča o zápasu se spartou

„Máme bod a jsme za něj moc rádi. I když je jen jeden, tak po té sérii, kterou jsme měli, je to světélko, na němž můžeme stavět. Když si vezmu, že jsme odehráli takový zápas se Spartou, která je v laufu, tak to ukazuje, že jsme na dobré cestě.“


Nepříjemné prostředí

Severočeši budou chtít proti Moravanům navázat na dobře odehrané střetnutí proti Spartě, nebudou to však mít vůbec jednoduché. Brněnský led je pro ně totiž velmi tvrdý oříšek, jelikož na něm naposledy vyhráli v sezóně 2018/19. Tehdy se jim to však povedlo dokonce v obou případech v základní části a následně i dvakrát během play-off.

Hráči Komety zase budou odhodlaní před svými fanoušky odčinit své předchozí neúspěchy. Zareagují šelmy na povedený výkon proti Pražanům vítězstvím, nebo se domácí celek vrátí na vítěznou vlnu? To se dozvíme od úterních 18:00!

Nejproduktivnější hráč Komety, Petr Holík; FOTO: Vít Golda (hc-kometa.cz)

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit