Bílí Tygři Liberec

Doprava ZDARMA na e-shopu při objednávkách nad 300 Kč do neděle 31. května!

Date of publication Author Klub

Liberec - S příchodem koronaviru bylo nutné uzavřít prodejnu tygřího fanshopu, zároveň jsme si pro naše fanoušky ovšem přichystali akci, kdy ke každé objednávce nad 300 Kč získali dopravu zdarma. Tuto výhodu můžete využít pouze do konce května!

Pokud si do neděle 31. května objednáte v našem tygřím e-shopu libovolné zboží v hodnotě převyšující 300 Kč, budete mít dopravu logistickou společností DPD až k vám zcela ZDARMA. Od 1. června již bude doprava v této hodnotě standardně zpoplatněna dle platného ceníku.

O možnost dopravy zdarma ovšem nepřijdete. Od června nově bude tato výhoda platit pro objednávky nad 1 000 Kč a i nadále tak zůstane součástí nabídky tygřího e-shopu. Využívat ji tak budou moci všichni fanoušci i nadále.

Přejít na e-shop

Výprodej se slevami až 70 %

Kromě naprostých novinek si v tygřím fanshopu i e-shopu můžete vybrat některé z osvědčených klasik. Odstartoval zde výprodej loňské kolekce, v níž můžete najít fanpředměty se slevami dosahujícími až 70 %. Jde tedy o vhodnou příležitost, jak doplnit svou tygří sbírku o zajímavé kousky. Zlevněny jsou například repliky i originální dresy ze sezony 2019/20 či veškeré produkty z play-off kolekce.

Zavítejte po znovuotevření do našeho fanshopu či na náš e-shop a ukažte všem v okolí, že jste také součástí tygří smečky!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit