Bílí Tygři Liberec

Dorost Bílých Tygrů vyhlášen nejlepším mládežnickým kolektivem Liberecka za rok 2019!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Naši dorostenci si za nesmírně povedenou sezónu 2018/2019 vysloužili ještě jeden dodatečný dárek. Získali totiž prestižní ocenění pro nejlepší mládežnický kolektiv Liberecka za rok 2019! Bílí Tygři tím navázali na předchozí roky a znovu byli v anketě velice úspěšní.

Kategorie U16 zažila jedinečný rok a zejména na podzim přehrávala jednoho soupeře za druhým. Mezi 7. říjnem a 5. lednem se dokonce pouze jednou stalo, že by ze zápasu odešla s prázdnou. "Že se v anketě prakticky každoročně nějaká kategorie nebo jedinec umístí, je výborná vizitka pro celou naši organizaci," pochvaluje si trenér týmu Richard Lobo.

Manažer tygří mládeže Jiří Bermann:

"Velmi si ocenění, které jsme získali ve velice silné konkurenci Libereckého kraje, vážíme. Když se podíváme, jak kvalitní týmy zde mají fotbalisté, basketbalisté, volejbalisté a jiné kolektivy, můžeme být na cenu opravdu pyšní.“


Ačkoliv Tygři na nový rok prožili malinko složitější období, formu načasovali zcela ideálně. Ve vyřazovacích bojích ukončili sezónu pražské Slavii (2:1 na zápasy), následně také Kladnu (2:0) a podruhé za sebou se tedy podívali do Ostravy na Mistrovství České republiky, kde si to o prvenství rozdaly tři nejlepší celky.

Severočeši si nejprve poradili s Vítkovicemi a ve finále se jim do cesty postavila silná Kometa. Šelmy si ovšem na brněnském soupeři pochutnaly a po neuvěřitelném výsledku 9:3 zvedly nad hlavu mistrovský pohár! "Kluci si ocenění za loňský rok zasloužili," přikyvuje Lobo. "Moc si toho vážíme! Samozřejmě je to pro nás i závazek, abychom podobně úspěšní byli i v dalších letech." Fantastickou sezónu libereckých dorostenců si můžete připomenout zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit