Bílí Tygři Liberec

Dovolená na Rotundě a ve fanshopu: Od 1. do 5. července zavřeno

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete si pořídit permanentní vstupenku na novou sezonu nebo se vybavit v našem tygřím fanshopu? Pak neváhejte, v prvním červencovém týdnu budou předprodej vstupenek na Rotundě a kamenná prodejna fanshopu zavřeny!

Pospíšit by si měli především fanoušci, kteří mají permanentku na uplynulou sezonu a kteří si chtějí zajistit své místo také pro nadcházející ročník. Svá sedadla mají blokovaná pouze do konce června, zároveň v tu dobu mohou využít také zvýhodněné ceny, díky čemuž mohou ušetřit až 400 Kč oproti novým permanentkářům.

Na Rotundě v areálu Home Credit Areny si mohou novou permanentní vstupenku zajistit až do pátku 28. června do 18 hodin. Pokud z nějakého důvodu tento termín prošvihnou, stále si mohou své místo zajistit za zvýhodněnou cenu online, a to až do neděle 30. června.

Od pondělí 1. července bude Rotunda z důvodu dovolené na týden zavřena, zároveň nebude možné nové permanentky zakoupit ani online. Prodej se znovu rozběhne v pondělí 8. července, kdy budou do prodeje uvolněna také místa, která si loňští permanentkáři nepojistili pro novou sezonu.

Tlačítko PERMICE

Dovolená ve fanshopu

V týdnu od 1. do 5. července nebude ze stejného důvodu otevřeno ani v tygřím kamenném fanshopu. Zboží si budete moci objednat pomocí našeho e-shopu, nicméně veškeré objednávky budou distribuovány až po skončení dovolené, tedy v týdnu od 8. července.

Nezapomeňte se tedy včas vybavit na léto! V našem fanshopu a e-shopu právě probíhá výprodej loňské kolekce, díky němuž si můžete ulovit parádní kousky za skvělou cenu. Pro majitele permanentek navíc nabízíme slevu 10 % z ceny nákupu.

Přejít do e-shopu

fanshop top fotka 2018/19

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit