Bílí Tygři Liberec

Draft ENYAQ Hockey League už tuto sobotu! Koho si vyberou Tygři?

Date of publication Author Klub

Liberec - Letošní ročník ENYAQ Hockey League má za sebou kvalifikační kola, nyní je tak na řadě to nejdůležitější - draft. V sobotu od 14 hodin si jednotlivé kluby vyberou hráče, kteří je budou v tomto ročníku reprezentovat!

V minulých týdnech vyvrcholil kvalifikační proces ENYAQ Hockey League. Po závěrečných dvou kvalifikačních turnajích došla řada na velké finále. Nejlepší gameři si to v něm rozdali o místa na draftu a turnaj tak nabídl velmi napínavou podívanou.

Nyní je na řadě to hlavní, moment, kdy si jednotliví účastníci ligy vyberou své gamery. Tygři si budou tentokrát volit zcela nové hráče, z draftu tak vzejde kompletní trojice, která bude následně v průběhu základní části a věřme i play-off reprezentovat naši organizaci.

Draft je na programu v sobotu 4. prosince od 14 hodin a budete jej moci sledovat živě na platformě Twitch, na Youtube či na Facebooku. Noví zástupci Bílých Tygrů budou následně představeni na našem klubovém webu.

Liga se odehraje ve hře NHL 22 a exkluzivně na konzolích Playstation 5. Stejně jako v minulých ročnících se bude hrát v herním režimu Hockey Ultimate Team (HUT), který hráčům umožňuje naplno využít potenciál hry a její kompetitivní aspekty. Pro usměrnění pay to win efektu budou v základní části ligy omezeny sestavy hráčů specifickými restrikcemi. Základní část ENYAQ Hockey League bude mít 15 kol, kdy se utká každý s každým. V rámci jednotlivých kol budou vždy vybrané zápasy vysílané online na twitch kanále ENYAQ Hockey League.

Generální partnerem soutěže je v sezoně 2021/2022 společnost ŠKODA AUTO, hlavním partnerem společnost Tipsport. Novým partnerem se ve světe esport hokeje stává společnost Radegast. I za letošním ročníkem stojí agentura BPA sport marketing, která je výhradním marketingovým partnerem Tipsport extraligy ledního hokeje i národního týmu. Technickým a organizačním partnerem je herní agentura Grunex.

Více informací o ENYAQ Hockey League naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit