Bílí Tygři Liberec

Dresy pro sezonu 2019/20 v prodeji také v tygřím e-shopu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Sezona 2019/20 je v plném proudu a spolu s ní je v prodeji také nová fanshopová kolekce. V našem tygřím eshopu naleznete také originální dresy či repliky trikotů pro nový ročník. Ulovte si ten svůj!

V prvním dvou týdnech nového ročníku byly dresy k dostání exkluzivně v kamenné prodejně tygřího fanshopu. To už však v tuto chvíli neplatí. Nové trikoty si od října můžete objednat také pomocí e-shopu, a to hned v několika různých provedeních.

Samozřejmosté jsou originální dresy včetně vyšitého loga, které jsou shodné s těmi, které oblékají hráči během extraligových zápasů. K dostání jsou ale také repliky dresů, které jsou vizuálně stejné, jako originály, nicméně logo je pouze natištěno namísto výšivky. Samozřejmostí jsou domácí bílá i venkovní modrá varianta.

Vybrat si můžete z široké palety hráčů, pokud však mezi skladovými zásobami chybí váš favorit, můžete si tradičně objednat také dres s jménem a číslem dle vašeho výběru. V takových případech je pouze nutné počítat s delší dobou dodání, která se průměrně pohybuje okolo dvou týdnů.

Přejít do e-shopu!

Kromě e-shopu si samozřejmě můžete dres zakoupit také v kamenné prodejně tygřího fanshopu v prostorách Home Credit Areny. Tu můžete navštívit každý všední od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je rovněž v době konání hokejových utkání a také kulturních akcí, v těchto případech je však otevřen pouze vstup uvnitř arény.

Získejte jeden z dresů pro sezonu 2019/20 a buďte také Bílým Tygrem! Nikdo není větší než TÝM!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit