Bílí Tygři Liberec

Duel Michala Birnera a Radan Lence: Jak znají Liberec nebo sestavu z Nagana?

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v minulém ročníku jsme si pro fanoušky připravili duely jednotlivých členů kádru Bílých Tygrů. Zatímco vloni měli hráči či trenéři předvést, jak se znají navzájem, letos došlo na všeobecné znalosti.

Jistě si pamatujete loňské hráčské duely, kde měli hráči za úkol odpovídat na otázky o svém protivníkovi. Za kolik týmů hrál, v jakém roce byl draftován, zda již v kariéře nastoupil v národním týmu a podobně. Letos jsme to ale hráčům trochu zkomplikovali.

Tentokrát si před kamerou vyzkoušeli test z všeobecných i sportovních znalostí, často tak museli při lovu vědomostí zabrousit zcela mimo lední hokej. Jako první se fanouškům v souboji představují Radan Lenc a Michal Birner, kteří před sebou rozhodně neměli jednoduchou úlohu.

Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Pamatují si Radan Lenc a Michal Birner sestavu českého hokejového národního týmu na turnaji v Naganu? Znají jednotlivé městské části Liberce? A vědí, které země vyhrály fotbalové mistrovství Evropy? Přesvědčte se sami!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit