Bílí Tygři Liberec

Duel parťáků Vlacha a Filippiho: Jak znají soupeře z CHL nebo kapitány Bílých Tygrů?

Date of publication Author Klub

Liberec - Po mladých puškách Najmanovi s Rychlovským přišel na řadu vědomostní duel dlouholetých parťáků Jaroslava Vlacha a Tomáše Filippiho. Jak si vedli ve vzpomínání na soupeře Tygrů z Ligy mistrů nebo na kapitány našeho týmu?

Jistě si pamatujete loňské hráčské duely, kde měli hráči za úkol odpovídat na otázky o svém protivníkovi. Za kolik týmů hrál, v jakém roce byl draftován, zda již v kariéře nastoupil v národním týmu a podobně. Letos jsme to ale hráčům trochu zkomplikovali.

Namísto čistě hokejových znalostí k nim přibyly také všeobecné, Tygři tak často museli při lovu vědomostí pořádně dolovat.

Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Jaroslav Vlach a Tomáš Filippi dostali za úkol vzpomínat na soupeře Bílých Tygrů z Champions Hockey League, kapitány týmu z posledních 20 let a vítěze fotbalové Ligy mistrů. Jak si oba vedli? A kdo dopadl nakonec lépe? Podívejte se sami!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit