Bílí Tygři Liberec

Esport hokejová liga má před sebou 9. a 10. kolo. Tygři narazí na Olomouc a Kladno

Date of publication Author Klub

Liberec - Esport hokejová liga, tedy hokejová soutěž jednotlivých klubů ve videohře NHL 20, se překlonila do své druhé poloviny. Bílé Tygry čeká o víkendu dvojzápas proti Olomouci a Kladnu. Jak si Dzouvi a DannyZedlo povedou?

Namísto tradičního hokeje zbyl bohužel z důvodu opatření souvisejících s šířícím se koronavirem fanouškům ke sledování pouze ten virtuální. Základní část Esport hokejové ligy je za svou polovinou a pomalu se tak zvyšuje důležitost jednotlivých zápasů. Bílí Tygři se drží na příčkách zajišťujících play-off, ty však budou muset v následujících pěti kolech i nadále obhajovat.

O minulém víkendu si tygří dvojice Dzouvi a DannyZedlo připsala těsnou porážku s Pardubicemi 7:8 a naopak jasnou výhru nad Hradcem Králové 12:3. Díky tomu se tak Tygři drží na páté příčce s patnácti body. Na elitní trojici ztrácejí šest bodů, na pozice mimo play-off mají stejně vysoký náskok.

Následující dvě kola budou každopádně náročnou zkouškou. Olomouc je aktuálně na 13. místě, zato Kladno je druhé a dosud neprohrálo. O tuto sérii by Dzouvi s DannyZedlem Rytíře velmi rádi připravili. Povede se jim to?

Zápasy Dzouviho budete moci tradičně sledovat na jeho twitchovém kanálu. Dzouvi bude tento týden streamovat také svou přípravu, rozhodně si tak jeho kanál nalaďte v pátek 20. března od 17 do 19 hodin. Budete se mít čemu přiučit!

Mezitím si můžete pustit Dzouviho duel s pardubickým Michalem1996 z minulého týdne.

Sledujte hru NHL20 x EHL vs HC Dynamo Pardubice (Michal1996) od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit