Bílí Tygři Liberec

Esport hokejová liga pokračuje. Tygři se drží na pozicích pro play-off

Date of publication Author Klub

Liberec - Zatímco sezona Tipsport extraligy ledního hokeje je již ukončena, Esport hokejová liga i nadále pokračuje. Bílí Tygři reprezentovaní dvojicí Dzouvi a DannyZedlo si zatím vedou velmi dobře a drží se na sedmé příčce, která zajišťuje postup do play-off.

Namísto tradičního hokeje zbyl bohužel z důvodu opatření souvisejících s šířícím se koronavirem fanouškům ke sledování pouze ten virtuální. Základní část Esport hokejové ligy je za svou polovinou a pomalu se tak zvyšuje důležitost jednotlivých zápasů. Bílí Tygři se drží na příčkách zajišťujících play-off, ty však budou muset v následujících šesti kolech i nadále obhajovat.

Dvojice Dzouvi a DannyZedlo má v tuto chvíli na kontě čtyři výhry a tři porážky, což znamená zatím sedmé místo o skóre za šestým Třincem. Tygři podlehli zatím pouze trojici týmů z top čtyřky, konkrétně Kometě Brno, Mladé Boleslavi a naposledy v sobotu Dynamu Pardubice, s nímž prohráli v součtu těsně 7:8. Souboj Dzouviho s pardubickým hráčem Michal1996 si můžete prohlédnout ve videu níže.

Sledujte hru NHL20 x EHL vs HC Dynamo Pardubice (Michal1996) od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

Další kolo již v neděli 15. března

Právě dnes, v neděli 15. března, čeká Tygry další online kolo, v němž změří síly s Mountfieldem HK. Od 20 hodin se utká Dzouvi s Jackeym, přičemž tento zápas bude možné sledovat pomocí živého streamu na Dzouviho twitchovém kanálu. Sledujte zápas živě a užijte si porci špičkového virtuálního hokeje!

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit