Bílí Tygři Liberec

Fanouškovský výjezd do Zürichu vyrazí v pondělí ve 22 hodin od Home Credit Areny

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už v úterý 12. prosince čeká Bílé Tygry odvetné utkání čtvrtfinále hokejové Ligy mistrů a skupina fanoušků našeho týmu bude u toho! Všem účastníkům výjezdu přinášíme bližší informace.

Autobus ve 22:00 vyrazí z centrálního parkoviště u Home Credit Arény, sraz je na místě naplánován ve 21:45. Další fanoušky pak nabere ve 22:20 na tradiční zastávce u vlakového nádraží v Turnově. Prosíme všechny, aby zmíněné časy dodržovali a umožnili tak včasný odjezd bez zbytečných zdržení.

Po noční cestě by měli účastníci výjezdu v dopoledních hodinách dorazit do švýcarského Zürichu. Autobus zaparkuje přímo u hokejové arény, v níž se večer odehraje odvetné utkání, a fanoušci budou mít celý den na prozkoumávání krás největší švýcarské metropole.

Jakmile se tygří fanoušci nabaží pohledu na nádherné Curyšské jezero a spoustu historických památek, přesunou se zpět k Hallenstadionu, kde ve 20:00 vypukne zápas mezi ZSC Lions a Bílými Tygry. Vstupenky budou k vyzvednutí před utkáním u šéfa tygřího fanklubu Tomáše Vodrážky.

Po skončení utkání se autobus vydá na zpáteční cestu. Zpět do České republiky by měl dorazit ve středu v dopoledních hodinách, kdy postupně zastaví v obou nástupních místech, tedy v Turnově i na centrálním parkovišti u Home Credit Areny v Liberci.

Nezbývá než věřit, že Bílí Tygři využijí podporu svých příznivců a vybojují ve švýcarské metropoli postup do semifinále!

Liberecký kapitán soupeře nešetří

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit