Bílí Tygři Liberec

Fanshop od 6. do 10. května z důvodu inventury zavřen

Date of publication Author Redakce

Liberec - Plánujete se i po skončení hokejové sezony 2018/19 stylově vybavit jako pravý Bílý Tygr? Pak rozhodně neváhejte a zamiřte do našeho fanshopu. Pozor, kamenná prodejna v areálu Home Credit Areny bude v týdnu od 6. do 10. května z důvodu inventury zavřena.

Inventura se dotkne také provozu tygřího e-shopu. S objednávkami tedy neváhejte! Vybírat můžete z kolekce pro sezonu 2018/19, stejně jako ze speciální limitované edice triček či šál pro play-off, které se neslo v duchu společného odškrtávání okýnek. Play-off trička naleznete ve fanshopu v tuto chvíli za pouhých 150 Kč, stále si tak můžete pořídit skvělou památku na stříbrnou jízdu do finále.

Veškeré objednávky provedené do pátku 3. května do 12:00 budou včas distribuovány. Objednávat z e-shopu bude možné i poté, ovšem veškeré později podané objednávky budou rozesílány až po skončení inventury, tedy v týdnu od 13. května.

V týdnu od 13. května již bude v tradiční otevírací době znovu otevřena také kamenná prodejna fanshopu. Navštívit ji můžete od pondělí do pátku od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin.

Již brzy se můžete těšit také na novou letní kolekci či na kolekci s vizuálem pro blížící se sezonu 2019/20. Sledujte pozorně naše komunikační kanály a neunikne vám žádná novinka ze zákulisí Bílých Tygrů. Buďte i v přestávce mezi dvěma sezonami členem týmu!

Kompletní sortiment našeho fanshopu si můžete prohlédnout v e-shopu ZDE.

banner fanshop vicemistři

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit