Bílí Tygři Liberec

Fanshop od pondělí 13. května opět v plném provozu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Fanoušci, kteří chtěli v minulém týdnu rozšířit svou sbírku tygřích fanpředmětů, si museli několik dní počkat. Od 6. do 10. května byl totiž fanshop z důvodu inventury zavřen. Od pondělí 13. května je však již opět v plném provozu.

Kromě kamenného fanshopu, který byl po celý týden zavřen, se odstávka dotkla také e-shopu. Přestože bylo možné vybrat a objednat zboží, expedice objednávek byla v průběhu inventury pozastavena. Veškeré objednávky, které byly uskutečněny v průběhu minulého týdne, tak budou rovněž distribuovány od pondělí.

V týdnu od 13. května již bude v tradiční otevírací době znovu otevřena také kamenná prodejna fanshopu. Navštívit ji můžete od pondělí do pátku od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin. Vybírat si zde můžete z kompletního sortimentu, který zahrnuje fanouškovské dresy, šály, trika, ale také volnočasové oblečení nebo produkty z oficiální kolekce adidas, kterou oblékají v průběhu sezony hokejisté A-týmu. Vybere si zde tak naprosto každý malý i velký fanoušek.

Již brzy se můžete těšit také na novou letní kolekci či na kolekci s vizuálem pro blížící se sezonu 2019/20. Sledujte pozorně naše komunikační kanály a neunikne vám žádná novinka ze zákulisí Bílých Tygrů. Buďte i v přestávce mezi dvěma sezonami členem týmu!

Kompletní sortiment našeho fanshopu si můžete prohlédnout v e-shopu ZDE.

banner fanshop vicemistři

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit