Bílí Tygři Liberec

Fanshop od pondělí opět otevřen!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po dlouhých měsících se v pondělí opět otevře kamenná prodejna tygřího fanshopu! Znovu tak můžete do našeho fanshopu vyrazit osobně, a to v tradiční otevírací době od 9 do 18 s polední pauzou.

Vládní nařízení před několika měsíci znovu uzavřela maloobchodní prodejny. Otevřeno zůstávalo střídavě pouze několik typů obchodů, zato kamenná prodejna tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny zůstávala více než čtvrt roku zavřena. To už ale od pondělí neplatí, neboť dochází k rozvolnění v oblasti maloobchodu.

Díky tomu platí, že se fanshop konečně opět otevře. V provozu bude v tradiční otevírací době, a to každý všední den od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin. Ve stejných dnech bude všem fanouškům k dispozici také jako místo sloužící k osobnímu odběru zboží objednaného pomocí našeho tygřího e-shopu.

Nic se ovšem nemění na provozu e-shopu, který jste mohli využívat i během uzavření kamenné pobočky. Od pondělí navíc budou postupně distribuovány všechny objednávky, které byly provedeny v týdnu od pondělí 3. května, kdy ve fanshopu probíhala tradiční týdenní inventura.

I nadále také budete moci využívat veškeré výhody, jako například dopravu ZDARMA k objednávkám nad 1 000 Kč. Zavítejte do tygřího e-shopu nebo kamenné prodejny tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny a vyberte si!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit