Bílí Tygři Liberec

Finále na velkoplošné obrazovce před libereckou radnicí!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Nevyšly na vás vstupenky na finálové zápasy? Pak nemusíte smutnit. Páteční duel i pondělní a úterní venkovní souboje si totiž můžete vychutnat na velkoplošné obrazovce před libereckou radnicí!

O lístky na finále byl obrovský zájem. Majitelé permanentek a klubových karet během období přednostního nákupu vykoupili většinu Home Credit Areny, zbylé vstupenky pak zmizely jen během pár minut volného prodeje. Na čtvrteční i páteční zápas tak po chvíli nezbylo ani jedno volné sedadlo.

Přesto to neznamená, že by vám mělo finále ujít. Město Liberec totiž ve spolupráci s Bílými Tygry připravilo velkoplošnou projekci pátečního duelu a obou venkovních duelů v příštím týdnu na náměstí Dr. E. Beneše před libereckou radnicí. Finálová utkání budou vysílána na velké LED obrazovce na připraveném pódiu.

Vychutnejte si hokejový svátek ve společnosti dalších stovek fanoušků! Pro fanoušky budou připraveny stánky s občerstvením a další potřebné zázemí. Přímé přenosy začínají shodně v 17:00, případné vysílání dalších utkání bude záviset na vývoji finálové série.

Přijďte fandit Bílým Tygrům v bílém!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit