Bílí Tygři Liberec

Fotbalová exhibice v Rozstání už tento pátek!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Oblíbený fotbalový souboj se blíží! Už v pátek 8. června změří Bílí Tygři Liberec v 17:30 síly s tradičním soupeřem, TJ Sokol Rozstání. A dojde i na autogramiádu celého týmu!

Každoroční oblíbená fotbalová exhibice v Rozstání vypukne už v pátek a bude součástí velmi bohatého programu. Od 16 hodin proběhne turnaj přípravek, v němž se nejmenší Bílí Tygři střetnou se svými fotbalovými vrstevníky. A hned po nich už přijde řada na jejich starší kolegy z A-týmu.

Ti od 17:30 vyzvou místní tým TJ Sokol Rozstání. Že se v konkurenci fotbalistů hrajících 1.B třídu Bílí Tygři neztratí, to ukázali už v posledních letech. Předloni zápas přinesl hokejový výsledek, když Tygři zvítězili 5:4, vloni pro změnu zvítězilo Rozstání po penaltovém rozstřelu 3:2. Loňský ročník si můžete připomenout v následující reportáži.

Velkým lákadlem bude jistě i autogramiáda A-týmu, která proběhne po skončení samotného exhibičního zápasu. Fanoušci tak mohou získat podpis jak tradičních opor, tak čerstvých posil. Program zakončí koncert skupiny Lessyho Woheň.

Jak si tentokrát Bílí Tygři v kopačkách namísto bruslí povedou? Přijďte je v pátek 8. června podpořit a užijte si společně s nimi zábavné fotbalové odpoledne!

rozstání plakát

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit