Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro své favority ve druhém kole prázdninové soutěže!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři vstoupili do nového ročníku s heslem Hokej jedna báseň. A fanoušci dostali během prázdnin příležitost se do skládání básní zapojit. Vyberte básně, které se stanou součástí kampaně!

Verše Bílých Tygrů jsou k vidění na billboardech po celém městě, najdete je i na webu či na sociálních sítích. Vymýšlení dalších pak dostali na starost fanoušci. Velká prázdninová soutěž, během níž tygří příznivci sami skládali hokejové básně, se přehoupla do své druhé poloviny. Hlasujte pro nejlepší výtvory!

Kdo se stane vítězem?

Až do středy 31. července měli fanoušci šanci posílat nám své vlastní básně. Z více než stovky krátkých říkanek byla vybrána desítka nejzajímavějších. A nyní už je pouze na tygřích příznivcích, aby z desítky vybrali pět nejlepších, které následně budou zdobit billboardy po celém městě!

Hlasování je zcela jednoduché a probíhá na tygřím Facebooku. Stačí otevřít galerii a vybrat si, který z návrhů se vám nejvíce líbí. Hlas udělíte "lajkem" daného příspěvku. Označit takto můžete klidně více básní.

Kromě pěti básní, které se stanou součástí kampaně po městě, je pro absolutního vítěze připravena speciální cena. Kdo se stane jejím výhercem? Hlasovat můžete do neděle 11. srpna!

Vyhlášení vítězů proběhne po 15. srpnu.

Hlasujte ZDE!

Pořadatelem soutěže je redakce webových stránek www.hcbilitygri.cz. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez udání důvodu upravit nebo zrušit. Na výhry není možné uplatňovat právní nárok.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit