Bílí Tygři Liberec

Hlasujte ve finále Zlaté helmy Sencor

Date of publication Author Klub

Liberec - V tradiční anketě Zlatá helma Sencor mohou fanoušci volit vždy nejpohlednější akci měsíce a následně celé sezony. V lednu uspěl svým parádním zákrokem Dominik Hrachovina, který se tak probojoval mezi šestici celosezónních nejlepších akcí. Ovládne tuto anketu?

Během zápasu s Plzní se zámek Indiánů kolem liberecké branky utahoval. Po přihrávce skrz mezikruží se zdálo, že má západočeský Matyáš Kantner před sebou snadnou práci a skóruje do odkryté branky. Brankář Dominik Hrachovina mu však připravil pořádné překvapení, když se rychle přesunul a kotouč zachytil do lapačky.

Tento zásah neocenili pouze domácí fanoušci v Home Credit Areně, ale také všichni extraligoví diváci. Zásah Dominika Hrachoviny totiž ovládl lednovou anketu Zlatá helma Sencor a stal se tak jedním ze šesti měsíčních vítězů.

Spolu s ním se do finálního výběru dostali za září Albert Michnáč, za říjen Lukáš Klimek, za listopad Štěpán Fryšara, za prosinec Petr Holík a za únor Dominik Frodl. A právě mezi touto šesticí se nyní rozhodne o celkového vítěze Zlaté helmy Sencor za extraligovou sezonu 2019/20.

O výsledku rozhodnou fanoušci, zapojit se tak můžete i vy! Hlasovat můžete na https://www.hokej.cz/zlatahelma, a to až do 25. dubna. Vynese parádní zákrok Dominika Hrachovinu na 1. místo?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit