Bílí Tygři Liberec

Hokejová tombola 50 na 50 i během utkání s Mladou Boleslaví

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Stejně jako během loňského play-off si kromě hokejového zážitku můžete odnést také pořádný balík peněz a zároveň podpořit konkrétní kategorii tygří mládeže! Do Home Credit Areny totiž znovu zavítá Hokejová tombola 50:50.

Jedná se o atraktivní soutěž, která nabídne jednomu z účastníků příležitost vyhrát zajímavý obnos a zároveň podpoří projekt vybraný klubem. Její průběh je zcela jednoduchý. V průběhu utkání si můžete zakoupit uvnitř Home Credit Areny u přítomných kamelotů připravené tikety a následně doufat, že bude ze všech tiketů vylosováno právě vaše číslo.

Celkem bude na utkání připraveno 2 000 tiketů a každý z nich stojí 50 Kč. Fanoušci si budou moci zakoupit libovolné množství tiketů. Celkem tedy může být vybrána částka až 100 000 korun. Ne nadarmo se tombola jmenuje 50:50. Celková částka se totiž následně vydělí dvěma a každá z těchto polovin poslouží na zcela jiný účel.

Půlku vybraného obnosu obdrží majitel tiketu, který bude v průběhu zápasu vylosován jako vítězný. Minimální výhrou bude 5 000 Kč, maximální pak až 50 000 Kč. Záleží pouze na tom, kolik bude během utkání celkem zakoupeno tiketů.

Druhá polovina pak poputuje ve prospěch konkrétního týmu tygří mládežnické akademie. V průběhu sezony se ve výběru vystřídají jednotlivé kategorie, na jejichž konto polovina vybrané částky půjde. V úterý poputuje výtěžek na konto malých hokejistů z 2. třídy.

Přestože jde v českém prostředí o novinku, podobná tombola již tradičně probíhá například v zámoří. V Home Credit Areně jste se jí mohli zúčastnit již během loňského play-off.

PRAVIDLA HRY - HOKEJOVÁ TOMBOLA 50 : 50

1. Hokejová tombola 50 : 50 (dále jen „tombola“) je provozovaná dle § 61 odst. 3 zák. č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, a jejím provozovatelem je Tělovýchovná jednota BÍLÍ TYGŘI LIBEREC, z.s. , IČO: 46744282, sídlem Liberec VII-Horní Růžodol, Jeronýmova 494/20, PSČ 460 07, zapsána ve spolkovém rejstříku vedeném KS v Ústí nad Labem, oddíl L, vložka 754 (dále jen „provozovatel“), který při jejím provozování spolupracuje se společností TIPSPORT a.s., IČ: 186 00 824, sídlem Beroun, Politických vězňů 156, PSČ 266 01, zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 673 a se společností BPA sport marketing a.s., IČ: 045 97 605, sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15, PSČ 190 00, zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 21139. Tombola má dobročinný charakter a výnosy z ní jsou určeny na podporu činnosti mládežnických družstev TJ BÍLÍ TYGŘI LIBEREC.

2. Výhra v tombole je určena na základě slosování, do kterého se zahrnou pouze sázkové tikety, které budou prodány v den konání příslušného kola Tipsport ELH v rámci domácího utkání hokejového klubu BÍLÍ TYGŘI LIBEREC na stadionu Home Credit Arena, Jeronýmova 494/20, Liberec 7, 460 07 (dále jen „předmětné utkání“). Prodej sázkových tiketů začíná v den konání předmětného utkání a uzávěrka prodeje sázkových tiketů končí vždy uplynutím jeho přestávky po 2. třetině (dále jen „prodejní doba“).

3. Prodejní cena jednoho sázkového tiketu je 50,- Kč a v rámci prodejní doby předmětného utkání jich může být prodáno 2.000 ks. Každý účastník tomboly, kterým může být pouze fyzická osoba starší 18 let (dále jen „sázející“), si může koupit větší množství sázkových tiketů až do jejich úplného vyprodání v rámci prodejní doby předmětného utkání. Sázkový tiket sestává ze dvou částí, a to z části představující doklad o účasti ve hře, která po zaplacení prodejní ceny sázkového tiketu zůstává sázejícímu, a kontrolního ústřižku, který zůstává prodejci sázkového tiketu (dále jen „kamelot“). Obě části sázkového tiketu obsahují kromě jiného jedinečný QR kód, který po zaplacení prodejní ceny načte kamelot elektronickou čtečkou, čímž dojde k zařazení takového sázkového tiketu do slosování. Obě části sázkového tiketu dále obsahují číslo sázkového tiketu, které slouží za účelem možnosti náhradního zařazení sázkového tiketu do slosování v případě poruchy elektronické čtečky či jiného technického problému. Jakákoliv neoprávněná manipulace se sázkovým tiketem, jeho pozměňování či padělání má za následek jeho neplatnost a zánik nároku na uplatnění výhry.

4. Herní jistina představuje součin počtu prodaných sázkových tiketů v rámci prodejní doby předmětného utkání a prodejní ceny sázkového tiketu. Při prodeji všech 2.000 ks sázkových tiketů je tak herní jistina 100.000,-Kč. 50% herní jistiny je určeno na jedinou peněžní výhru pro 1 sázejícího držícího vylosovaný sázkový tiket (dále jen „výherce“). Zbývajících 50% herní jistiny je určeno pro provozovatele, který ji použije pro podporu činnosti mládežnických družstev TJ BÍLÍ TYGŘI LIBEREC. Minimální výhra v rámci předmětného utkání je vždy 5.000,- Kč.

5. Slosování tomboly proběhne po uzávěrce prodeje sázkových tiketů v průběhu 3. třetiny předmětného utkání a bude zároveň veřejně vyhlášen vylosovaný výherní sázkový tiket. Výherce se musí dostavit do 10 minut od konce předmětného utkání včetně jeho případného prodloužení na provozovatelem určené místo např. poblíž vstupu na ledovou plochu tak, aby mohla být výhra veřejně předána. V případě, že se výherce v uvedené lhůtě pro svoji výhru nedostaví, jeho nárok na výhru zaniká. Nevyzvednutá výhra poté propadá provozovateli, který ji použije pro podporu činnosti mládežnických družstev TJ BÍLÍ TYGŘI LIBEREC.

6. O předání výhry bude s výhercem sepsán předávací protokol, který bude obsahovat jméno, příjmení, datum narození a jeho trvalý pobyt (dále jen „OÚ“), přičemž provozovatel se o OÚ jako jejich správce a zpracovatel zavazuje zachovávat mlčenlivost vyjma výjimek stanovených příslušným právním předpisem. Takto získané OÚ, s jejichž shromážděním a zpracováním za podmínek uvedených v těchto pravidlech vyjadřuje podpisem na předávacím protokolu výherce svůj souhlas, budou sloužit výhradně pro účely evidence provozovatele o vyplacené výhře a nebudou dále kromě společnosti TIPSPORT a.s. a společnosti BPA sport marketing a.s postupovány třetím subjektům vyjma výjimek stanovených příslušným právním předpisem a po 1 roce budou zlikvidovány. Výherce svůj souhlas se zpracování OÚ může kdykoliv bezplatně písemně odvolat a má dále právo přístupu k OÚ, právo na jejich opravu a může požádat provozovatele o vysvětlení, požadovat, aby odstranil takto vzniklý stav zejména blokováním OÚ, doplněním nebo jejich likvidací. V případě, že by provozovatel nevyhověl takovému požadavku výherce, může se výherce obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

7. Zapojením se do tomboly dává Výherce dobrovolně svůj výslovný souhlas s pravidly soutěže a současně dává svůj výslovný souhlas provovateli, společnosti TIPSPORT a.s. a společnosti BPA sport marketing a.s.:

· na zveřejnění osobních údajů výherce v rozsahu jméno, příjmení a město (obec) na výherní listině, která může být přístupná na internetu nebo jinak uveřejněná v médiích.

· na použití jeho jména, příjmení a města (obec) na marketingové účely.

· s vyhotovením a bezplatným uveřejněním portrétů (zaslaných výhercem i vyhotovených provozovatelem) a obrazových, zvukových a zvukovo-obrazových a jiných záznamů výherce v masmediálních prostředcích (zejména elektronických, tištěných a na internetu) a v propagačních materiálech provozovatele; a to na dobu 1 roku.

8. Tato pravidla jsou platná od 1. 9. 2017

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit