Bílí Tygři Liberec

Hrášek vyzval Dzouviho. Jak si tygří gólman povede v esportu?

Date of publication Author Klub

Liberec - Nejen řada fanoušků, ale také samotní hokejisté mají často velmi blízko k esportu. Mezi hráče hry NHL 20 patří také gólman Dominik Hrachovina, který se rozhodl poměřit své síly s Dzouvim, tygřím reprezentantem v Esport hokejové lize. Na duel dojde ve středu v 18:00 a sledovat jej budete moci pomocí streamu.

Není velkým překvapením, že si spousta hokejistů ráda zahraje hokej i na konzolích. Vzhledem k aktuální karanténě se různé domácí zábavní systémy staly o to více využívanými. Po zrušení extraligového ročníku 2019/20 navíc získala na sledovanosti Esport hokejová liga, která i nadále probíhá a v níž aktuálně patří Tygrům pátá příčka.

Výkony tygřích reprezentantů, Dzouviho a DannyZedla, sledují i někteří hráči A-týmu. A v hlavě brankáře Dominika Hrachoviny se v posledních týdnech postupně zrodila výzva, když poslední jednoznačný Dzouviho zápas komentoval: "On snad hraje se slepým, ne? Řekněte mu, že ho vyzývám!"

Netrvalo dlouho a zápas byl na světě. Oba borci se dohodli na středě 25. března od 18:00, kdy dojde na souboj dvojnásobného mistra finské ligy a českého reprezentanta proti jednomu z nejlepších českých hráčů NHL 20. Jak tento pikantní souboj dopadne?

Nenechte si tuto výzvu ujít! Zápas budete moci sledovat živě, zápas streamován bude pomocí Dzouviho twitchového kanálu.

Profil Adama "Dzouvi" Menšíka

Pardubický esport hráč Adam "Dzouvi" Menšík patří v České republice mezi nejúspěšnější hráče NHL 20. Loňský vítěz Xbox Masters o sobě dal výrazně vědět už v kvalifikačních kolech Esport hokejové ligy, v nichž dohromady ve všech zápasech, které odehrál, zaznamenal pouze jedinou porážku.

Není tedy velkým překvapením, že si ho v následném draftu vybrali Bílí Tygři jako jedničku. Společně s DannyZedlem tvoří tygří tým v již zmíněné Esport hokejové lize a skvělými výkony pomáhá našemu klubu držet se v nejužší špičce soutěže. Mimo esportu se věnuje také fotbalu či dalším sportům a od dětství je velkým hokejovým fanouškem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

EHL draft @bilitygrilbc 🔥

Příspěvek sdílený Adam Menšík (@dzouvi_),

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit