Bílí Tygři Liberec

Jackpot Zlaté Tygří Trefy znovu narůstá. Ve hře může být již přes 20 tisíc!

Date of publication Author Klub

Liberec - Oblíbená soutěž Zlatá Tygří Trefa, která dá o druhé přestávce jednomu z fanoušků šanci vyhrát pořádný balík, nebude chybět ani na pátečním zápase s Vítkovicemi. Povede se její jackpot, který naposledy padl před dvěma týdny, znovu prolomit?

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která se hraje na každém letošním utkání základní části a která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během přestávky po první třetině mezi vás z ledu vystřelíme pět dárků, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. V případě, že na zápas zavítá 5 500 fanoušků, je tato cifra rovná jackpotu soutěže.

Pokud naopak soutěžící neuspěje, tato částka se přenáší do dalšího zápasu. Během něj se k němu přičte opět nová návštěvnost. Tímto způsobem může jackpot stoupat až do závratných výšin!

V sezoně 2019/20 jsme si pro fanoušky navíc připravili speciální novinku. Výhru bude soutěžící moci klidně zdvojnásobit. Stačí k tomu jediné - troufnout si na Zlatou Tygří Trefu přes celou ledovou plochu! Namísto poloviny ledu v takovém případě bude střílet z protějšího brankoviště. Pokud se trefí, získává hned dvojnásobnou částku oproti jackpotu! Pokud mine, odchází alespoň s cenou útěchy v podobě nového tygřího dresu, který dostává každý účastník Zlaté Tygří Trefy.

Právě před dvěma týdny se podařilo historicky první zástupkyni něžného pohlaví prolomit jackpot a odnést si více než 80 tisíc korun. Zlatá Tygří Trefa tak odstartovala od nuly a dosud se za dva zápasy v jackpotu nastřádalo 13 700 Kč. Najdeme dalšího vítěze? Nechte se inspirovat trefou naší letošní rekordní výherkyně!

Kdo si v pátek proti Vítkovicím troufne na Zlatou Tygří Trefu? Třeba to budete právě vy, tak si nezapomeňte naladit mušku!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit