Bílí Tygři Liberec

Jak to bude s dalšími zápasy? Čekáme na oficiální informace

Date of publication Author Klub

Liberec - Na základě včerejších vyjádření nového ministra zdravotnictví Romana Prymuly je jasné, že se dalších extraligových zápasů dotknou nová protiepidemiologická opatření a omezení. Na oficiální informace s podrobným popisem těchto opatření však stále čekáme.

Úterní oznámení ministra zdravotnictví Romana Prymuly vyvolala řadu dotazů (nejen) tygřích fanoušků. Jak to bude s počtem příznivců na zápasech? Dostane se na všechny permanentkáře? Jaká budou pravidla pro rozesazení fanoušků v aréně?

Bohužel, v tuto chvíli jsou odpovědi na tyto otázky také pro klub neznámé. Netrpělivě vyhlížíme oficiální usnesení Vlády ČR, kde by měla být podrobná opatření zveřejněna. V tuto chvíli se připravujeme na různé možné scénáře vývoje a čekáme, na který z nich nakonec dojde.

Uvědomujeme si, že situace není pro naše fanoušky přehledná ani příznivá. Do startu pátečního zápasu s Litvínovem zbývá dva a půl dne a stále nevíme, kolik z nich bude na zápas moci zavítat.

I v této situaci se snažíme nadále hledat cesty, jak do Home Credit Areny dostat maximální možné množství těch nejvěrnějších příznivců, tedy majitelů permanentek. Pro ty, kteří se do arény případně nedostanou, hledáme vhodné způsoby kompenzace.

Všem našim fanouškům děkujeme za pochopení a přízeň. Jakmile budou známy jakékoli další informace a bude tedy jasné, jaký režim bude na nejbližších zápasech platit, budeme naše příznivce informovat pomocí našich komunikačních kanálů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit