Bílí Tygři Liberec

Jan Ordoš: Dostali jsme pořádnou facku

Date of publication Author Dominik Jakubec

Praha - Jan Ordoš se sice ve sparťanské O2 Aréně postaral o jediný liberecký gól, k radosti však důvod neměl. Na výsledek 1:7 nyní bude chtít se spoluhráči co nejrychleji zapomenout a odčinit ho. "V neděli musíme za každou cenu vyhrát," hlásí mladý forvard.

Jak se dá na takový výsledek reagovat?
Musíme si rozebrat chyby, které jsme udělali. Dostali jsme sedm gólů, to je prostě strašně moc. V neděli proti Pardubicím na to musíme zareagovat jediným možným způsobem, za každou cenu zvítězit.

Sparta si vytvořila sedmibrankové vedení, jak se v takové situaci hraje?
Myslím si, že i za stavu 7:0 jsme stále chtěli alespoň nějaký gól dát, třeba vyhrát třetinu a alespoň trošku si vylepšit renomé, ale to se moc nepovedlo. Nikdo z nás to ale nezabalil, což je alespoň jedno důležité plus do dalších zápasů. Pořád jsme makali.

Soupeř se až lacino dostával do dalších a dalších šancí, čím to bylo?
Chyby jsme tam prostě dělali, i v naší přesilovce se dostávali do rychlých brejků... Ale to bych se opakoval. Nevím, co k tomu dodat. Jediné, co s tím můžeme dělat, je, že to už znovu nezopakujeme.

Venku jste stále bez bodu. Co je příčinou?
Kdybychom věděli, čím to je, tak bychom si už asi venku vedli lépe. Teď budeme znovu na ledě soupeře hrát v Brně, což bude zase nesmírně náročné... Ale musíme hlavně všichni táhnout za jeden provaz. Přišlo období, kdy se nám třeba tolik nedaří, ale všichni věříme, že to zlomíme.

Co se pro to dá udělat?
Dostali jsme pořádnou facku. V sobotu se ještě podíváme na chyby, ale takovýhle zápas musíme především hodit za hlavu - a to jedině dobrým výsledkem v dalším kole. Pardubice také nebudu snadným soupeřem, ale chceme prostě za každou cenu vyhrát.

Už s vámi po utkání mluvili trenéři?
Ocenili to, že jsme se nevzdali a i ve třetí třetině jsme bojovali, přestože už nebylo moc o co hrát. Náš výkon nebyl dobrý, ale nikdo se nevzdal. Od toho se musíme odrazit. Nic jiného nám nezbývá.

Mladý útočník Jan Ordoš

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit