Bílí Tygři Liberec

Josef Mikyska míří na hostování do Českých Budějovic

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Mladý útočník Josef Mikyska míří na hostování. V boji o postup do extraligy posílí Motor České Budějovice, jejichž dres bude oblékat ve zbytku probíhající sezony 2017/18.

Odchovanec libereckého hokeje poprvé nakoukl do nejvyšší české hokejové soutěže už v ročníku 2014/15, kdy dostal příležitost v play-out. V šesti duelech se hned zapsal do statistiky jednou vstřelenou brankou a asistencí. Ve zmíněné sezoně zaujal vedení Českých Budějovic, kam následně zamířil na hostování.

V dresu Motoru posbíral v sezoně 2015/16 v 38 zápasech hned 28 kanadských bodů a patřil k ofenzivním tahounům mužstva. Po návratu do Liberce začal střádat další zápasy v extralize, kde strávil většinu sezony, vypomáhal pak také na farmě v Benátkách nad Jizerou.

Očekávalo se, že by letošní sezona mohla být pro třiadvacetiletého forvarda průlomovou, v jejím úvodu ho ale zbrzdilo nepříjemné zranění ruky. Po dlouhé rekonvalescenci se vrátil do extraligového kolotoče až v průběhu ročníku a dosud odehrál pouze devět utkání v dresu Bílých Tygrů v české soutěži či v Lize mistrů.

Nyní šikovný útočník zamíří opět na hostování do Českých Budějovic. S nimi se Bílí Tygři dohodli na Mikyskově uvolnění do konce ročníku 2017/18.

Josef Mikyska se probíjí do útoku

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit