Bílí Tygři Liberec

Konec čekání! Tygři zahájí přípravný turnaj proti Salzburgu

Date of publication Author Kristýna Šlechtová

Liberec – Již v sobotu si Severočeši zahrají první zápas přípravy, na mezinárodním turnaji Red Bulls Salute v rakouském Kitzbühelu změří síly se Salzburgem. Vítěz duelu si následně v neděli zahraje o celkové vítězství turnaje, poraženého čeká souboj o bronz. Bude se Tygrům v Rakousku dařit?

Start do sezony

Liberečtí v Kitzbühelu vstoupí do nové sezony hned dvěma zápasy. První začne již v sobotu od 17:00. Druhý duel se odehraje v neděli a soupeř pro Tygry je zatím neznámý, bude záležet na výsledku, podle kterého se rozhodne, jestli Tygři vyzvou tým z německého Mnichova, nebo ze slovenských Košic.

Trenér Patrik Augusta o turnaji:

„Na turnaji v Kitzbühelu budou velice kvalitní soupeři. Tím, že jsme letos nepostoupili do CHL, je pro nás konfrontace se zahraničními celky určitě pozitivní. Myslím si, že to ocení i hráči.“


Přestože oba celky jsou pravidelnými účastníky CHL, bude se jednat o jejich první vzájemný střet. Každopádně to Tygři na úvod přípravy nebudou mít vůbec lehké, Salzburg se ve své lize drží dlouhodobě hodně vysoko. Do letošního ročníku navíc vstupuje s velmi mladým kádrem, takže svěřenci Patrika Augusty budou muset čelit mladé energii a dravosti.

Před zraky fanoušků

O atmosféru budou mít obě mužstva postaráno díky fanouškům, kteří mohou na tribuny dorazit. Podívat se na zápasy ale mohou i liberečtí příznivci. Všechna tygří utkání budou vysílány živě na YouTube kanále Bílých Tygrů Liberec!

Poprvé v letošní sezoně budete moci Tygrům držet palce již tuto sobotu v 17:00, tak si to nenechte ujít!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit