Bílí Tygři Liberec

Konec série? Jednou to skončit muselo, bere Roman Will porážku s nadhledem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po dlouhé sérii 12 výher v řadě se Bílým Tygrům proti Vervě uspět už nepodařilo. Podle Romana Willa však každá série jednou musí skončit. "V kabině jsme ji příliš neřešili, nemůžete jen vyhrávat," poznamenal aktuální lídr brankářských statistik extraligy.

Byla to právě Verva, která jako poslední dokázala Bílé Tygry před jejich sérií neporazitelnosti připravit. A triumfovala také podruhé. "Litvínov se na nás výborně připravil. K tomu jim navíc skvěle zachytal brankář, byli zkrátka celkově lepším týmem," uznává po vzájemném střetnutí Roman Will.

Katem Bílých Tygrů se stal zkušený útočník František Lukeš, který se postaral o oba zásahy Litvínovských. Také podle mladého brankáře byl právě on klíčovým mužem utkání. "Je to skvělý hráč. Stačí se podívat na výsledek, vyhráli 2:1 a on dal oba dva góly. To on zápas rozhodl," dodává.

Při obou brankách šlo o střely, se kterými se jen těžko něco dělat. Při prvním zásahu se zjevil zcela osamocen před brankářem a z první pálil do šibenice. "Někdo mu krásně přihrál z rohu přede mě. On už se trefil přímo do víka. Každý gól se dá chytit, určitě jsem mohl udělat něco jinak, ale mířil opravdu dobře," popisuje Will.

Ve druhém případě pro změnu kotouč prakticky neviděl. "Přede mnou klekal do střely Šimi nebo někdo. Bývá to pro brankáře prakticky nejtěžší situace, když hráč vyjede přes osu. Hezky mi to poslal pod vyrážečku. Také tady se krásně trefil," smeká před litvínovským střelcem klobouk.

Konec série však Will se svými spoluhráči nijak vážněji neřeší. "Nemyslím si, že by to v kabině bylo nějaké téma. Každá série jednou skončí. Nemůžete věčně jenom vyhrávat. Litvínov si zkrátka vítězství zasloužil. Je teď na nás, abychom v úterý dokázali zase vyhrát," uzavírá.

Přijďte také při dalším domácím utkání Bílé Tygry podpořit! Už v úterý 29. listopadu přivítají od 18 hodin Chomutov!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit