Bílí Tygři Liberec

Kvalifikace ENYAQ Hockey League je u konce. V příštím týdnu přijde na řadu draft!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po pěti kvalifikačních turnajích a velkém finále kvalifikace je rozhodnuto, kteří gameři budou pro jednotlivé kluby k dispozici na blížícím se draftu ENYAQ Hockey League. Kdo doplní dvojici Dzouvi a DannyZedlo?

V minulém týdnu vyvrcholil kvalifikační proces ENYAQ Hockey League. Po závěrečných dvou kvalifikačních turnajích došla řada na velké finále, které se odehrálo v sobotu. Nejlepší gameři si to v něm rozdali o 28 míst na draftu a turnaj tak nabídl velmi napínavou podívanou.

Kromě zcela nových jmen do něj zasáhla řada hráčů, kteří v minulém ročníku reprezentovali jeden z extraligových klubů. Ti si bez výjimky zajistili místo na draftu, doplní je pak řada nadějných nováčků, kteří rovněž v průběhu celé kvalifikace předváděli skvělé výkony.

Před draftem tak budou mít jednotlivé kluby před sebou těžkou volbu. Vybírat si budou jednoho či dva nové gamery, kteří doplní jejich tým, a to v závislosti na tom, zda si z loňska nechali jednoho či oba hráče. Bílí Tygři budou ve druhém kole draftu na řadě jako pátí a volit si tak budou gamera, který doplní osvědčenou dvojici Dzouvi a DannyZedlo.

Kdo se stane třetím Bílým Tygrem, který bude v libereckém dresu bojovat o co nejlepší umístění v ENYAQ Hockey League? To se dozvíme už tuto sobotu, kdy se draft druhého ročníku této esportové soutěže uskuteční.

ENYAQ Hockey League se odehraje ve hře NHL 21, stejně jako minulý rok pak exkluzivně na konzolích Sony PlayStation 4. Jako herní režim byl zvolen tzv. Hockey Ultimate Team, zkráceně „HUT“. Jednotlivé fáze ročníku se uskuteční od listopadu do března 2021, kdy vyvrcholí play-off. V něm si čtyřka nejlepších týmů rozdělí prize money v hodnotě 150.000 Kč.

Základní část ENYAQ Hockey League má 13 kol, kdy se utká každý s každým. V rámci jednotlivých kol budou vždy dva zápasy vysílané ze studia. Veřejná online kvalifikace proběhla v období od 9. do 21. listopadu, následovat bude oficiální draft 2. prosince 2020, 3. prosince se odstartuje základní část ENYAQ Hockey League. Ta potrvá do 18. února 2021, vrchol ročníku v podobě play-off je pak v plánu na období od 22. února do 4. března 2021.

partneři enyaq hokejové ligy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit