Bílí Tygři Liberec

Kvarteto Tygrů míří na kemp reprezentace do 18 let

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Nově se rodící reprezentaci do 18 let čeká letní kemp v Kravařích a chybět u toho nemohou ani Bílí Tygři! Do šestatřicetičlenné nominace se vešli Lukáš Pařík, Jakub Rychlovský, Jakub Žůrek a Michal Teplý.

Osmáctka vyráží znovu do akce. Na sklonku června ji čeká kemp ve slezských Kravařích, kde se pomalu začne rodit nový tým, jehož vrcholem by mělo být dubnové mistrovství světa 2019. Mladíci se pod novým trenérem Aloisem Hadamczikem sejdou v neděli 24. června v Kravařích a připravovat se zde budou až do soboty 30. června.

Do Slezska vyrazí v té době hned kvarteto Tygrů. Ani jeden z nich není v národním dresu nováčkem, Jakub Rychlovský, Jakub Žůrek i Lukáš Pařík už totiž nastupovali za šestnáctku i sedmnáctku, pouze Michal Teplý už však má na svém kontě zkušenosti s touto kategorií.

Nováčci i známá tvář

Šestnáctiletý útočník Jakub Rychlovský v loňské sezoně oblékal především dres kategorie U18, nakoukl však také k dvanácti zápasům do juniorky, kde si hned připsal sedm kanadských bodů. Vytáhlý gólman Lukáš Pařík dorazil pod Ještěd před minulou sezonou z Letňan a také on hned začal ukazovat své kvality v osmnáctce i v dvacítce. Ani Jakubu Žůrkovi nechybí v stále teprve šestnácti letech zkušenosti z juniorky.

Vůbec nejzkušenějším z tygřího trojlístku je jednoznačně Michal Teplý, který v minulém ročníku kromě juniorky nastupoval pravidelně v Benátkách nad Jizerou a k dvěma utkáním v Champions Hockey League naskočil také do A-týmu, kde si hned připsal také premiérový zásah. V závěru sezony si zahrál také na mistrovství světa do osmnácti let a aktuálně se připravuje s tygřím A-týmem.

Kromě tréninků na ledě i na suchu čeká naše mladíky sada modelových utkání. Nezbývá než popřát mladým Tygrům, aby se na kempu v Kravařích předvedli v co nejlepším světle!

Michal Teplý nabírá rychlost

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit