Bílí Tygři Liberec

Ladislav Šmíd podstoupil operaci krční páteře

Date of publication Author Klub

Liberec - Zkušený obránce Ladislav Šmíd nastoupil naposledy za Bílé Tygry 30. prosince v Home Credit Areně proti Mladé Boleslavi. Od té doby se kvůli potížím s krční páteří na ledě neobjevil. Teď se musel podrobit operaci v Krajské nemocnici Liberec.

S krční páteří měl liberecký asistent ve své kariéře problémy už několikrát. Za sebou měl dvě operace už z dob, kdy působil v NHL. Kvůli té druhé byl navíc nucen vynechat jednu celou sezonu a bylo nejisté, zda bude v kariéře pokračovat. Tu si ovšem od sezony 2017/18 prodlužuje u Bílých Tygrů.

Potíže s krční páteří se ovšem ozvaly znovu na konci roku 2020 z důvodu velké zápasové zátěže, což Šmída vyřadilo na úvod nového roku ze hry.

Vyjádření klubového lékaře Romana Mizery

„Ladislav Šmíd se dlouhodobě potýká s bolestmi krční páteře. I přes jeho maximální nasazení a výbornou podporu obou našich fyzioterapeutů bylo nutno jeho obtíže řešit operačně. V tomto týdnu podstoupil v Neurocentru Krajské nemocnice v Liberci operaci a momentálně se věnuje intenzivní pooperační rehabilitaci ve Sport Park Medical.“


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit