Bílí Tygři Liberec

Ledová klapka: Bílí Tygři mají ve finálových pěticích hned dvě soutěžní videa!

Date of publication Author Klub

Liberec - Také letos probíhá oblíbená soutěž Ledová klapka, v níž se hokejové kluby utkávají v souboji o nejpovedenější hokejové video. Ve finálových pěticích dvou kategorií mají tentokrát Bílí Tygři celkem dva zástupce!

Soutěž Ledová klapka je pořádána marketingovou agenturou BPA. Hledá nejlepší video z hokejového prostředí a má za cíl vyzvednout tvůrčí snahu a píli všech českých hokejových klubů. V letošním ročníku byla videa zařazena do tří kategorií - Propagační video, Reportážní video a Amatérské video, přičemž poslední kategorie je určena subjektům, které nenastupují v profesionálních soutěžích.

Ze všech došlých videí, která jednotlivé organizace posílaly do května, vybrala porota finálovou pětici v každé kategorii. Stejná porota následně vybere vítěze jednotlivých kategorií. V porotě nechybí zástupci pořadatelské mediální agentury či redaktoři jednotlivých českých sportovních médií.

Ve finálové pětici mezi Propagačními videi se umístilo video 105 kg Vlašáka, které lákalo na start prodeje vstupenek na minulý ročník. Spolu s útočníkem Jaroslavem Vlachem si v něm zahrál herec a komik Daniel Čech.

Mezi reportážními videi se pak Bílí Tygři mohou pochlubit zástupcem. Postaral se o to záznam z vánoční cesty Romana Willa, který se rozhodl obdarovat fanoušky, kteří ho každou sezonu podporovali přímo za jeho brankou. A připravil jim skutečně neobvyklé překvapení.

Jak si obě videa v konkurenci ostatních klubů povedou? Další nominovaná videa si můžete prohlédnout ZDE, kde navíc můžete jako fanoušci hlasovat o nejpovedenější video z pohledu fanoušků.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit