Bílí Tygři Liberec

Liberečtí SINNERS načali nový rok úspěchem na mezinárodním turnaji!

Date of publication Author Klub

Liberec - Liberecký esportový tým SINNERS, který se připravuje v areálu Sport Parku Liberec, má za sebou parádní start do nového roku. Na mezinárodním turnaji Vulkan Fight Series dokráčeli SINNERS až do finále, v němž nakonec brali stříbro!

Liberečtí SINNERS se po svém vstupu na domácí scénu stali jasnými českými jedničkami. Úspěchy postupně sbírali v Tipsport COOL Lize či Sazka eLEAGUE, které dokázali v minulém kalendářním roce vyhrát. Koncem roku navíc do týmu angažovali zkušeného Oskara, který má bohaté zkušenosti ze zahraniční CS:GO scény. Cíl byl jasný - navázat na úspěchy na mezinárodním poli.

A zdá se, že i to se hned na úvod roku 2021 začíná SINNERS dařit. V minulém týdnu si totiž připsali parádní úspěch na mezinárodním turnaji Vulkan Fight Series. Postupně si poradili se zvučnými týmy jako Dignitas nebo HellRaisers, a zajistili si postup do finále.

V něm po tuhé bitvě nakonec nestačili na ruský tým Gambit Esports, s nimiž rozhodovaly skutečné detaily. První mapa vyšla lépe Gambitu poměrem 16:13, druhá pak byla ještě těsnější, když ruský výběr zvítězil 16:14. Liberečtí SINNERS tak hned na prvním turnaji nového roku brali skvělé stříbro.

Spolu s ním si také vysloužil skvělé prize money ve výši 11 250 dolarů, tedy přibližně 240 000 Kč.

Aby toho nebylo málo, hned v neděli vstoupili SINNERS do turnaje Shadow League a na úvod si připsali vítězství 16:5 a 16:12 proti NaVi Junior.

Libereckému esportovému týmu gratulujeme k úspěchu a držíme palce do dalších turnajů

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit