Bílí Tygři Liberec

Luxusní zázemí liberecké Home Credit Areny využívá i čínský Kunlun

Date of publication Author Redakce

Liberec - Čínština v Home Credit Areně? V současné době můžete tento jazyk v útrobách libereckého hokejového stánku klidně zaslechnout. Rozsáhlý areál Sport Parku Liberec totiž ke své přípravě na novou sezony využívá čínský Kunlun Peking.

Zázemí liberecké Home Credit Areny už v minulosti navštívila celá řada hokejových klubů ze zahraničních soutěží. Své letní soustředění uspořádaly v Liberci například Magnitogorsk, Spartak Moskva, Chabarovsk či Vladivostok. Čínský Kunlun Peking, účastník Kontinentální hokejové ligy, je však dosud nejexotičtějším týmem, který pod Ještěd dorazil.

Týmy KHL lákají do areálu Sport Parku Liberec především ideální podmínky pro přípravu. Kunlun zde hojně využívá nejen ledové plochy v Home Credit Areně či ve Svijanské aréně, kromě nich se jeho hráči připravují také v jednotlivých sportovištích nebo v posilovně, která je součástí tygří arény. To vše nabízí zdejší zázemí prakticky na jednom místě.

Čínský hokejový klub, jehož dres budou v nadcházející sezoně oblékat také Ondřej Vitásek, Tomáš Kundrátek nebo Tomáš Mertl, odehraje v Liberci také přípravný zápas s Chomutovem. Utkání se odehraje ve čtvrtek 26. července, o čase úvodního buly či o možnostech návštěvy tohoto duelu vás budeme v nejbližších dnech informovat.

sport park liberec letecká

Kunlun však nebude toto léto jediným zahraničním návštěvníkem Home Credit Areny. Už příští týden k němu přibude také Metallurg Novokuzněck, dříve účastník KHL a v současnosti tým hrající ruskou VHL. S Novokuzněckem se pak Bílí Tygři ve čtvrtek 2. srpna utkají v přípravném zápase.

Kromě zahraničních hostů samozřejmě zvládá Sport Park Liberec včetně Home Credit Areny naplnit také potřeby tygřího A-týmu, Benátek nad Jizerou nebo například aktuálně probíhajícího kempu hokejových nadějí. Výrazný zájem týmů z Kontinentální hokejové ligy o možnost vyrazit na soustředění právě pod Ještěd jen dokazuje, o jak kvalitní prostředí se Tygři mohou opřít.


Led Home Credit Areny už v tomto týdnu pravidelně využívají také Bílí Tygři.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit