Bílí Tygři Liberec

Marodku Bílých Tygrů rozšířil T.J. Melancon

Date of publication Author Klub

Liberec - Po pátečním utkání s Plzní se rozrostla marodka Bílých Tygrů o dalšího obránce. Ve třetí třetině se T.J. Melancon obětavě vložil do tvrdé střely Michala Bulíře, která mu způsobila zlomeninu prstu. Jedná se o třetí zlomeninu v posledních třech týdnech.

U kanadského obránce se ještě neví, na jakou dobu bude mimo hru. "Dnes jde ke specialistovi, a pak se dozvíme, jak dlouho nám bude chybět," říká hlavní kouč Patrik Augusta. Pro klub je to další nepříjemná ztráta, kterou musí řešit. "V tuto chvíli hledáme obránce na trhu, ať už na dočasnou výpomoc či posílení kádru," přiznává šéf liberecké střídačky.

Nicméně trenéři mohou alespoň pozitivně vyhlížet postupný návrat dalších hráčů. Se zraněním prstu totiž laboroval i Martin Faško-Rudáš, který už v sobotu nastoupil za farmu z Benátek nad Jizerou. Slovenský útočník bude připraven naskočit do zápasu za A-tým Bílých Tygrů. Podobné zranění trápí také Kubu Rychlovského, který od pondělí pomalu začíná trénovat s mužstvem.

Michal Birner se aktuálně potýká s poraněním v horní části těla, už v pondělí ale začal s tréninkem. Dlouhodobě jsou mimo hru obránci Ladislav Šmíd s Ondřejem Vitáskem, kteří se podrobili operaci. "U obou stěžejních beků probíhá rekonvalescence podle plánu. Ondra Vitásek už dokonce bruslí na ledě," odtajnil Augusta.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit