Bílí Tygři Liberec

Mějte aktualizovaný rozpis zápasů Bílých Tygrů vždy po ruce!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Aktuální ročník extraligy doznává ve svém průběhu pravidelných změn. Vzhledem nárustu počtu televizních zápasů se také mnohem častěji mění časy utkání, nezřídka pak je přesunut i termín duelu. Nenechte si žádnou změnu uniknout a propojte si rozpis se svým kalendářem!

Příklady podobných změn není nutné hledat příliš dlouho. Týkají se například prvního lednového domácího zápasu, kdy měli Bílí Tygři přivítat Mladou Boleslav v pátek 4. ledna, nicméně vzhledem k televiznímu přenosu se nakonec derby odehraje až v sobotu 5. ledna od 14 hodin. O tyto změny se však při propojení rozpisu s vaším kalendářem nemusíte starat, propíší se vám automaticky.

Synchronizace s vaším kalendářem je zcela snadná. Využít k ní můžete webovou aplikaci Stanza, v níž naleznete rozpis utkání Bílých Tygrů ZDE. Na zmíněné stránce stačí pouze kliknout na světle modré pole Přidat do kalendáře. Stejnou volbu můžete provést také přímo v rozpisu zápasů na webu, kde stačí u budoucích duelů kliknout na pole Přidat.

Následně si můžete vybrat, zda chcete do svého kalendáře přidat venkovní utkání, domácí zápasy, případně všechny duely Bílých Tygrů. Rozpis si můžete přidat do svého mobilního kalendáře, synchronizovat ho se svým Apple či Google účtem, spárovat ho s aplikací Outlook či s jakýmkoliv jiným typem digitálního kalendáře.

Po zvolení typu kalendáře dojde k propojení. Nejen, že se vám v kalendáři budou objevovat již známá utkání Bílých Tygrů, v případě změn termínu dojde k automatické aktualizaci a v případné nadstavbové části extraligy se vám do zařízení ihned propíší také nově založené zápasy.

Nenechte si ujít žádné z utkání Bílých Tygrů a mějte vždy informace o aktuálních termínech!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit