Bílí Tygři Liberec

Michal Teplý v reprezentaci válí. V druhém utkání se Švýcary zaznamenal dvě trefy!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Romanshorn/Liberec - Česká "osmnáctka" nabrala před blížícím se Hlinka Gretzky Cupem skvělou formu. Po výhře 6:0 si svěřenci trenéra Aloise Hadamczika poradili se Švýcary i podruhé. I tentokrát se střelecky prosadil liberecký forvard Michal Teplý, jenž přesně zamířil hned ve dvou případech.

V prvním úterním utkání ve švýcarském Romanshornu nepřipustili čeští mladíci výraznější komplikace a nakonec duel ovládli poměrem 6:0. Mezi střelce ze zapsal i hráč Bílých Tygrů Michal Teplý, který v šestadvacáté minutě zvýšil na 4:0.

Hráči ze země helvétského kříže chtěli ve středu napravit nezdar z prvního střetnutí, jenže jejich plány vzaly za své už v úvodní třetině, kterou naši reprezentanti ovládli 4:1. Čtvrtou branku českého mužstva vsítil Michal Teplý, jenž na svou první trefu navázal v polovině zápasu, kdy rozvlnil síť švýcarské svatyně podruhé.

K dvěma gólům přidal ještě jednu asistenci a za dvě utkání si tak připsal čtyři kanadské body. Z libereckých řad kromě něj český dres oblékl i obránce Jakub Žůrek, jenž odvedl skvělou práci v defenzivě.

Čeští hráči do 18 let nakonec zvítězili 6:1 a jsou v této sezóně zatím stoprocentní. Tým trenéra Aloise Hadamczika již příští týden odlétá do Kanady, kam se pro tento rok přesunul Memoriál Ivana Hlinky, jenž nově nese název Hlinka Gretzky Cup.

I když se tento turnaj pořádá již v srpnu, je pro mladé hráče velmi důležitý, neboť se na něj sjíždí nemalé množství skautů NHL. Michal Teplý si svými výkony v přípravných zápasech výrazně řekl o nominaci, odcestuje s českým mužstvem do zámoří?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit