Bílí Tygři Liberec

Mladí Tygři v reprezentaci! Přípravná utkání i prestižní World Junior A Hockey Challenge

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - S pozvánkami na reprezentační turnaje jako kdyby se roztrhl pytel. Nechybí stálice, šanci ale dostanou i nové tváře. Kdo z Tygrů se ukáže v národním dresu během měsíce prosince?

Nejprestižnější akcí v prosinci bude kromě mistrovství světa hráčů do dvaceti let, turnaj World Junior A Hockey Challenge kategorie U19, který se uskuteční v termínu od 5. do 18. 12. v Truro (Kanada).

Chybět na této akci nebude bek Jan Bednář i šikovní Ondřej Chrtek s Janem Jeníkem. Jako náhradník byl zapsán Vratislav Kunst. V případě zapůsobení na trenéra Filipa Pešána je následně možnost pokračovat s týmem do dvaceti let na nejprestižnější mezinárodní mládežnickou akci, která se letos uskuteční v americkém Buffalu.

Devatenáctka ale není ani náhodou jedinou kategorií, která bude mít v národním dresu Tygry. Sedmnáctka sehraje dvě utkání s juniory Jugendadler Mannheim během 12.-13. prosince. Následovat bude přípravný kemp v Brně a poté tři utkání s výběrem Finska v Savonlinně o vánočních svátcích.

V nominaci na první utkání s Mannheimem nechybí Michal Teplý, během druhého budou na ledě Jakub Rychlovský s Jakubem Žůrkem. Mezi náhradníky ještě figuruje gólman Lukáš Pařík.

Pozadu s pozvánkami nezůstali ani hráči kategorie U16. Přípravný kemp v Benešově, který se uskuteční 4. a 5. prosince, nemine dvojici Pavel Čajan - Jan Hampl. Mezi náhradníky figurují ještě Jan Cikhart a Adam Starý.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit